http://www.facebook.com/pages/Foto-Club-Tecuci-FCT/353667457983883

http://www.facebook.com/pages/Foto-Club-Tecuci-FCT/353667457983883

Când îmi place un proiect, fac tot posibilul să îl promovez, chiar dacă nu este al meu sau mie nu îmi iese nimic.

Acum, la început de an, s-a pornit un proiect super în Tecuci: Viorel Munteanu, Ionuț Pancescu și Alexandra Crucianu au creat un Club Foto și își fac treaba pe facebook deocamdată.

Ce vor ei:

În prima jumătate a anului obiectivul principal este promovarea FCT în rândul tecucenilor și, implicit, atragerea a cât mai mulți membri – iar Tecuciul se mândrește cu tineri din ce în ce mai mulți și mai talentați în acest domeniu.
Vor urma concursuri, workshop-uri tematice, expoziții de grup respectând un program prestabilit.

Am observat că în ultima perioadă tot mai mulți tineri își aleg ca hobby fotografia. Numai la mine în liceu erau vreo câțiva când am pregătit Expoziția Foto. Poți învăța multe via internet, însă uneori ai nevoie să-ți explice cineva anumite lucruri. Am încercat în urmă cu vreo 3 ani și ceva să mă înscriu la Clubului Copiilor – se părea ca au un cerc pentru asta, dar nu s-a întâmplat nimic.

Acum însă, poți apela la ei. Nici nu este dificil să devii membru al clubului – trimiți 15 fotografii și câteva date despre tine la adresa contact@munteanuviorel.ro.

Mai mult decât atât, ei au început anul hotărâți, cu proiectul 366 days – în 3 viziuni diferite. Deja este interesant, merită să urmăriți cum va evolua.

Lumea spune că nu ai ce face în Tecuci, dar se pare că se găsesc constant activități. Pe ei îi găsiți pe Facebook cu numele Club Foto Tecuci.

Share Button

4 Comments

Ionut · January 1, 2012 at 9:02 pm

Multumim pentru promovare Gabriela. Speram sa ni te alaturi in curand, ai multe de aratat.

    Gabriela · January 1, 2012 at 9:15 pm

    Nu ai pentru ce, vă ajut cum pot!
    Acum mă cert cu internetul să trimită mailul 😀

Alexandra Crucianu · March 22, 2012 at 10:02 pm

Multumim mult Gabi. Inca nu am intrat ca lumea in paine cu acest foto club dar cred ca suntem inca in etapa in care ne cunoastem intre noi si mai ales, pe noi insine. Proiectul asta va scoate cu timpul ce-i mai bun din noi.Multumim inca o data de promovare :*

    Gabriela · March 23, 2012 at 2:10 pm

    Cu mare drag, trebuie promovat orice e bun 😉

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.