Azi e duminică și, pe lângă muzică faină, dăm play și la un film (sau mai multe). Pentru că în perioada asta e nebunie cu admiterile la facultăți, vă recomand două filme în temă.

Admission

Tina Fey (poate o știți din serialul 30 Rock) este admission officer la Universitatea Princeton. Personajul ei trece de la indiferența caracteristică meseriei la interes pentru viitorii studenți.

Ce învățăm din film: că nu-i niciun secret pentru a fi admis undeva, trebuie să fii tu însuți, să ai motivație puternică și să fii competent.

Accepted

În acest film este vorba despre un absolvent care nu este acceptat la nicio universitate, așa că hotărăște să facă o universitate unde oricine este acceptat cu un click. În final toată lumea este fericită că învață ce le place (să arunce lucruri în aer sau să stea degeaba).

Concluzii

Ambele sunt filme ușurele și au clișee de Hollywood, unde toată lumea este fericită la sfârșit. Și poate nu este chiar atât de rău să se întâmple. În orice caz, te inspiră: să faci ce-ți place, să-ți asumi acțiunile și să fii nebun.

Vizionare plăcută!

Share Button

2 Comments

Marius · August 1, 2013 at 11:24 am

In Admission, la final tipa nu era chiar atat de fericita…dar sunt de acord cu tine, filmul e usurel si cam previzibil, iar Tina Fey nu mi se pare ca face un rol extraordinar. Pe celalalt inca nu l-am vazut, dar il pun pe lista:)!

Tamie · July 10, 2014 at 12:14 am

I see a lot of interesting posts on your website.
You have to spend a lot of time writing, i know
how to save you a lot of time, there is a tool that creates unique, SEO friendly posts in couple of minutes, just search in google – k2 unlimited content

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.