Vine weekendul, bine-mi pare că iar nu va fi soare. Filme din categorii diverse, pe care le văd în funcție de stare. Nu pot fi comparate între ele, așa că numărul de likeuri nu determină o clasificare.

20th Century woman – povestea unei mame singure a unui adolescent, cu mentalitate modernă, care se zbate între a-i oferi libertatea puștiului de a descoperi lumea cu grija maternă și sentimentul de ”eu știu mai bine”. Acțiunea se împarte în câteva personaje, și e interesant de influența pe care o are fiecare asupra băiatului.
👍👍👍

Miss Sloane – probabil cel mai tare film din zona de lobby, care bate la fund Scandal & such.  Jessica Chastain a jucat genial, povestea este construită surprinzător, are un final de genul ”rămâi prost”. Fantastic, musai de văzut.
👍👍👍👍👍

50 shades darker – offf! e un film făcut în grabă, că trebuia făcut. scena cu accidentul cu elicopterul e mult mai detaliată și mai emoționantă în carte, iar în film s-a trecut peste rapid. apoi, nu cred că voi putea să mai văd vreodată un film cu  Dakota Johnson. ah, și trebuia să fie și sex?
👎

*știu, cam puține filme, m-a prins Taboo în mrejele episoadelor, it’s fucking amazing!*

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.