Mvai mâine am proba scrisă la limba şi literatura română şi eu stau pe net! Vai săptămâna următoare am bac şi eu nu ştiu totul la perfecţie.

Vai vai vai!

Ce este cu atât stress, oameni buni?! Ok, de acest examen depinde viitorul nostru (dacă îl luăm sau nu), dar de ce este toată lumea în priză?

Încă din septembrie, când spui cuiva că eşti a 12a, automat primeşti răspuns ‘aaa ai bacul anul ăsta…’ şi?! este un examen ca oricare altul, o teză anuală, nu semestrială, nu a murit nimeni din asta.

Iar de anul ăsta, se pun camere de supraveghere fraţilor!

unu’ la mână nu înţeleg pe elevii care se complică să copieze – nu toată lumea trebuie să ia note maxime, e normal. eu îs ok să mai vorbeşti, mai schimbi o părere, dar să transcrii pagini întregi…

doi la mână nu îi înţeleg pe profii care se încurcă cu asta. de supraveghetori zic. una îi să-i mai laşi să schimbe o părere şi alta e să îi laşi să copieze din cărţi. dacă nu-i prea duce mintea, îi treaba lor. vă cred că aveţi un salariu de rahat, dar să vă riscaţi munca de-o viaţă pentru nişte pulifrici care după ce ies din sala de examen vor uita de voi… nu se merită.

şi trei la mână – ce e cu atâta tam-tam cu camere de supraveghere, colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie, what’s the fâs? aici era toată corupţia din România, la nişte profesori care primesc câteva sute de lei (vechi) pentru că îi lasă să vorbească între ei.

E prea mult circ pentru un lucru prea mărunt, din perspectiva mea.
Oricum, baftă colegilor de suferinţă! : ))

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.