În săptămânile trecute vă spuneam despre Campania EcoRom de colectare selectivă a deșeurilor. Am fost foarte bucuroasă să merg prin oraș și să văd că punctele de colectare sunt folosite în scopul în care au fost create&amplasate.

Am mai spus, îmi place tare mult această campanie pentru că nu te pune să cumperi nimic. Vă este cunoscut mesajul: “cumpără 897987 de sticle de cola/bere/apăplatăculămâie și uită-te sub capac”. Toți, toți vă îndeamnă să scoateți bani și poate, câștigați ceva. Ecorom vă ajută să scăpați de gunoiul din casă, susțineți reciclarea, salvați planeta și câștigați.

Din nou, mecanismul este următorul:

– cine duce minimum 10 deseuri de ambalaje la punctele de colectare selectiva primeste niste tichete razuibile. Unele sunt necastigatoare, altele au un cod.
– codul de pe tichetele alea trebuie introdus pe colecteazaselectiv.ro
– cei care introduc codurile pot sa castige mai multe premii printre care si un Ford Ka
Pe site găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.
Nu văd ce motiv ați avea să nu participați.  Mahatma Gandhi a spus Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Schimbarea se face de la mic la mare, din orașe mici în orașe mari. Dacă și la mine în sat s-au amenajat puncte de colectare, este un semn bun.
Aștept să mă anunțați cu ce ați câștigat! 🙂
Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.