luaţi puţin aminte de la mine, că am fost şi eu ca voi până azi.

Nu-i bullshit când vă spune lumea că trebuie să profitaţi de anii de liceu, că îs cei mai frumoşi. Am terminat liceul, şcoala şi parcă nu am rămas cu nimic. Parcă m-am trezit târziu că aş fi putut face muuult mai mult. Cum spune Tudor Chirilă, voi aveţi şansa sau cum spune dna. Chiriţă acordaţi-vă maximul de şanse.

Şi în liceu sunt o groază de chestii de făcut, pe lângă veşnicile chiuluri, 4-uri, copieri ş.a.m.d. Descoperiţi ce vă place şi profitaţi de acest lucru. Profesorii îşi dau seama că elevii sunt din ce în mai dezinteresaţi şi atunci ei iau clasa ca pe un tot, omiţându-i probabil pe cei preocupaţi. Dar atunci este de datoria voastră să îi trageţi de mânecă.

Mai există Cercetaşii, Sanitarii pricepuţi/Crucea roşie, echipe de voluntariat pentru mediu, echipe de teatru, radio sau cercuri literare. Puteţi participa la concursuri naţionale, vă plimbaţi în ţară pe banii statului.

Siguuuur găsiţi ceva ce vă place! Nu pierdeţi timpul doar cu chiuluri şi tâmpenii de astea, faceţi şi ceva instructiv, unde vă veţi şi distra. Iar amintirile vor fi şi mai şi.

Profitaţi de vârsta voastră, profitaţi că nu aveţi griji, că aveţi timp.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.