astăzi s-a încheiat (şi) teoretic contractul care ne-a ţinut împreună 4 ani de zile.

Aş fi o ipocrită dacă aş spune că-mi veţi lipsi (voi, toooţi). Probabil îmi va lipsi ideea de clasă, liceu, deja cunoscute, unde nimic nu mă mai mira şi eram obişnuită cu toate ifosele şi dorinţele. De-acum înainte va fi mult mai dificil fără un profesor care să te ghideze & ajute (diriginta) şi fără o oarecare unitate de grup (am o vagă impresie că la facultate nu va fi deloc).

Vă mulţumesc, dragilor, că m-aţi suportat! Ştiu că sunt o fire dificilă şi spun lucrurilor pe nume fără să mă gândesc la consecinţe. E un defect pe care mi-l asum. E mare lucru că nu mi-am luat bătaie încă de la voi :)) cred că am fost singura care a avut polemici cu marea majoritate a colegilor (din memoria mea, în afară de Giorgiana, Alina G. şi Mădă P.) ; am făcut-o până şi pe Iulia să reacţioneze 😀

A fost mare lucru să fac liceul într-o clasă cu 28/29 de fete şi un singur băiat. Am învăţat diferite tipuri de caractere şi diferite tipuri de abordări. şi am mai învăţat că prezenţa masculină este imperios necesară. Iarăşi, vă mulţumesc, fără voi, nu aş fi aflat în veci.

În albume v-am scris tuturora (cred) să aveţi grijă de voi şi să ne revedem cu bine/ sănătoşi în 2021. Asta este cel mai important, să fim întregi la trup şi la minte. Oricum, în era 2.0 nu cred că vom uita unii de alţii, facebookul cel puţin ne va mai ajuta ceva timp să ţinem legătura.

Finalmente, vă anunţ că blogul clasei, Acadele dezamăgite va fi şters din memoriile internetului (cât mă duce pe mine mintea). Căci, nu-i aşa?, Acadele dezamăgite nu mai există, acum suntem nişte tineri cu alte perspective.

 eu sunt aia de ţine steagul şi nu apare :))

Share Button

2 Comments

Gabriela Lazar · June 18, 2011 at 9:28 pm

Iar eu si irina suntem alea de eram pe la dj sa punem colajul:))si iar nu aparem:))) Eu zic ca Acadelele merita sa ramana…ca un jurnal colectiv,pe care sa il putem viziona oricand dorim,oricand suntem dornice sa ne amintim…cine stie… Eu votez pt pastrarea lui:D

Gabriela · June 18, 2011 at 9:31 pm

Având în vedere că nu s-a mai scris pe el de peste un an, nu cred că ar mai conta. Eu am varianta exportată – adică tot ce a fost publicat pe el, cine va avea nevoie vreodată, să-mi ceară.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.