Sunt la semafor, aștept să se facă verde. Ah, aș fi avut timp să trec dacă știam că ăsta abia se mișcă. Nu, nu e bine, dau un exemplu prost copilului de lângă mine și-apoi nici nu știi ce-i în capul șoferului. Chiar așa, șoferul ăsta realizează că are un scut imens de metal în jurul lui și că sunt șanse slabe să pățească ceva, spre deosebire de pietoni? De fapt, s-o gândi vreun șofer la asta? Cred că mulți au în cap că mașina lor e ca un soi de berbec din ăla de care folosesc polițiștii să deschidă uși. Ar trebui să schimbe puțin perspectiva, să-și dea seama cât de protejați sunt. 

Se face verde. Mă bucur că acum 4 ani mi-am cumpărat niște cizme imense la 59.99 de la Lidl, deși mama zicea că n-am unde să le port. Ia uite, trec prin bălți fără nicio problemă. Totuși, să nu-i stropesc pe ceilalți. Ah, și-acum unde calc, e numai zăpadă!! Serios, deja e roșu? Ar trebui să se schimbe temporizatorul pe timp de iarnă, e imposibil să traversezi atât de repede.

Am o relație love-hate cu iarna. Îmi place frigul, nu cred în vreme proastă (proastă pentru ce, pentru semănat porumb?), ci mai degrabă în haine nepotrivite. Uneori însă n-avem lucruri sub control așa că încercăm să ne adaptăm și să ne enervăm mai puțin 🙂

Share Button

1 Comment

Balaura · January 19, 2016 at 1:03 pm

Semafoarele sunt una din cele 7 minuni ale Bucurestiului. Cand e rosu, e la toata lumea, cand e verde, e numai la masini ca la pietoni oricum nu dureaza mai mult de 5 secunde.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.