Anul trecut eram super înnebunită după ideea Lets do it!, insa nu am putut participa pentru că eram la o competiție în Belgrad. Însă anul acesta nu mai.

Da, sunt de acord cu ecologizarea, însă nu mai sunt de acord cu adunatul după alții. Ce rezolvă asta?! Nesimțitul știe că poate arunca aiurea gunoaiele pentru că-n ultimul weekend din septembrie o grămadă de (mă scuzați!) fraieri vor strânge după ei.

Mai bine să luăm niște măsuri generale – să ne adunăm pentru amenajarea unor platforme pentru gunoi sau pentru tomberoane de colectare selectivă (parcă am văzut câteva și prin oraș).

Da, o dată ideea de Lets do it, Romania! m-a încântat, dar parcă e prea mult. Încă de când a reînceput lumea să anunțe despre LDIR#2, am evitat să aflu mai multe. Aseară însă o prietenă mi-a zis că mâine se merge de la liceu pe la 8 și am avut o intenție să merg. Dar am renunțat la idee. Mai bine mă duc după 1 mai într-o pădure oarecare.

Hai să o facem România pentru că primești diplomă de voluntar, iar profii pot avea activități extra-curriculare! Hai să o facem România pentru că dai dovadă de spirit ecologic, însă acasă arunci hârtia la un loc cu cojile de portocală.Hai să o facem România pentru ca nesimțiții să râdă de noi și să arunce gunoaie în urma noastră!

Thanks, but no thanks!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.