Venirea căldurii este un motiv să pleci de acasă, departe de dezordine și mobilă prăfuită. Dar cum tot acolo te întorci, stabilește-ți o zi să iei camerele la rând și să faci curățenie.

Deși cât am crescut, mi se părea că o casă era curată doar când mirosea puternic a Pronto și Bio Carpet, cu timpul am mai renunțat la mirosurile puternice de chimicale și caut “curățenie” prin chestii mai subtile. Câteva exemple: perdele curate (căpăta ușor o tentă de gri cât filtrează aerul) sau geamuri curate, doar la prima vedere. Pentru a-ți ușura muncă curățeniei generale și să petreci mai puțin timp frecând suprafețele, ajută mult să le întreții în timp (cum ar fi să cureți chiuvetă, faianță, sau pereții dușului de stropii de apa).

Pe de altă parte, nu da în extremă de a avea câte o soluție de curățare pentru fiecare tip de suprafața și fiecare tip de pată, că îți umpli casă cu prea multe borcane pe care nu ajungi să le folosești complet niciodată în viață asta.

Te invit să urmărești clipul, unde am profitat de ocazie să testez și soluțiile nou lansate de Farmec în colecțiile Nufăr și Triumf (degresantul cred că-l are tot poporul), și am fost încântată de rezultate: și-au făcut treaba bine și nu era miros puternic de nimic.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.