Cum ar fi să petreci o noapte în IKEA? Am făcut un mic sondaj între colegele de birou, iar răspunsurile au variat de la de ce aș face asta? la cât de tare ar fi fi! Eu sunt fascinată de mică de ideea să mă ascund într-un dulap și apoi să mă plimb printr-un magazin gol. Acum nu e nevoie să mă ascund, iar dacă vrei să faci și tu toate paturile de la IKEA, poți face asta pe 21 septembrie, te înscrii aici.

Am ales să scriu despre campania asta nu doar pentru că patul & salteaua mele mă ajută să dorm bine de peste 6 ani, ci și pentru că se discută despre un somn bun. Îmi place când brandurile aleg să promoveze produsele lor într-un context care să-i ajute și pe consumatorii finali. Iar importanța unui somn bun este un subiect popular, până și Jeff Bezzos susține 8 ore de somn. Despre subiect, te invit să arunci un ochi peste acest număr din newsletterul CEO Library și newsletterul Ariannei Huffington.

Eu iubesc somnul, adorm oriunde, în orice moment. Nu spun niciodată unui moment în plus pe tărâmul viselor, ceea ce nu e mereu pe placul altora. În același timp, promovez trezitul devreme. Unii laudă diete miraculoase, eu laud orele de liniște de dimineață, când îmi pot vedea de ceaiul meu liniștită. Doar că nu trebuie să se excludă unul pe altul, un somn bun și trezitul devreme te pot ajuta de un milion de ori mai mult decât un somn neglijent timp de 10 ore. Ca pont personal, vă recomand un purificator pornit în timp ce dormiți.

Revenind la IKEA. Până pe 22 septembrie este organizat un festival al somnului – #IKEANightClub – cu diverse activități în cele două magazine din capitală, pentru care trebuie să te înscrii pe site. M-a luat Diana la petrecerea de început din IKEA Pallady, şi a fost distractiv ca un preview al activităților. Ce-mi mai place la ei este că au abordat calitatea somnului din punct de vedere tehnice. Ok, nu bem cafea, nu mâncăm târziu, nu mai stăm cu ochii-n monitoare. Dar hai să vorbim despre calitatea saltelei, a pernelor, sau a aerului din dormitor. Să stați 20 minute să citiți tot ce au scris ei aici.

Somn ușor! 😴💤

ikea-pat-lampadare
Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.