Webstock este clopoțelul din online care anunță că s-a terminat vacanța, că ar fi timpul să pui mâna la treabă și să lași deoparte filtrele peste selfieurile din vacanță.

După ce am pus nominalizările de oameni mișto în catastif, e cazul să-i și votăm. Cu titlul de personalitate online a anului, chestionarul întreabă consumatorii de zi cu zi de internet cine li se pare om fain în lumea asta virtuală și merită premiat în lumea reală.

Dacă ești printre consumatorii fără multă experiență de lucru și vrei să furi puțină meserie de la cei mai bătrâni, te sfătuiesc să te înscrii ca voluntar prin acest formular. Been there, utilă experiență.

Dacă te numeri printre consumatorii de net cu experiență de lucru în spate, poate vrei să împărtășești din informațiile tale și altora, participând la studiul Social Media Employment 2015, ale cărui rezultate sunt tare curioasă să le descopăr.

Dacă ești consumat de net și cu experiență de blog în spate, bănuiesc că știi că poți solicita gratuit invitație, până pe 25 septembrie. Apoi verifică cu atenție junk/spam folder, că s-ar putea să ratezi invitația 😉

Gata, trecem la treabă! Avem lucruri multe de învățat și pus în practică toamna asta!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.