A ajuns sa imi displaca luna ianuarie de cand s-a modificat structura anului scolar, si primul semestru tine pana la sfarsitul lunii ianuarie. Profesorii nu se mai lovesc de “haideti dom’profesor, puneti-mi si mie o nota mai mare, ca vin sarbatorile, sa primesc si eu ceva”. Mnnnuuu, acum au o satisfactie extraordinara de a strica mediile, cand nu mai ai timp sa le repari. Si nu cred ca mai e nevoie sa scriu despre cei care dormiteaza tot semestrul si se trezesc la sfarsit ca nu au note destule pentru incheierea mediilor.

O alta problema pe care o am eu este cu olimpicii. Nu am nimic personal cu ei, ii admir foarte mult pentru toata munca lor. Insa, cand vin cu “mai trebuie sa vin si la scoala acum pentru note, de parca nu as mai avea destule de facut”, ehh, atunci devine usor mai personal. Adica, eu, eleva normala nu am altceva mai important de facut decat sa stau la… matematica, sa spunem? Am, insa mi-am planificat timpul in asa fel incat sa nu intampin probleme.

Stiu ca multe dintre colege “ma citesc” si vreau sa stiti ca oricand pot scrie ceva despre voi, de obicei de rau, nu prea-mi place sa laud, personal sau pentru umplerea randurilor.

Cheers!

Share Button

1 Comment

Victor XIA · January 20, 2010 at 7:58 pm

Citat: “Iar astazi m-am enervat cu profii care ii tin in puf pe cei care merg la olimpiada. Nu neg faptul ca sunt destepti si ca isi “pierd” timpul pentru prestigiul liceului. Insa asa cum ei au ales sa mearga la olimpiade, sa lipseasca, sa ia nota mare acolo si la scoala cand se intorc, si eu am ales sa fac altceva cu timpul meu liber (putin), sa merg la scoala, sa invat, si sa iau note mari.”

Hmmm…da doua articole in care ataci olimpicii…Hmmm… de fapt asa ziceam si eu… pana sa reusesc la olimpiade… asa ziceam si eu ca olimpicii sunt tinuti in puf, ca ei sunt favorizati, ei de ce stau acasa si noi astia normalii venim la scoala, insa am luat la olimpiada un an, doi, trei si daca vrei sa faci ceva la olimpiade e o necesitate sa lipsesti. Cand te duci la olimpiada iti iei o responsabilitate, nu poti sa reusesti si cu scoala si cu olimpiada… NU, iar noi, mici olimpici, astia de la LSH nu suntem deloc favorizati. Eu unul nu sunt, profesorii de la noi nu stiu ce e ala OLIMPIC, daca stiau, mie unul nu imi trimiteau mesaje prin colegi sa ma duc la ora sa imi puna o jalnica de nota(poate sa imi incheie media si cu cate am), uita-te la liceele bucurestene, la cele iesene, sa vezi acolo ce inseamna olimpic, ala e crescut in puf, ala are 10 pe linie, si nu i se reproseaza nimic… dar la noi nu… nu am 10 pe linie, nu am note “din burta”, si doar pt faptul ca lipsesc doua saptamani, ceea ce e infim pentru o pregatire temeinica la olimpiada ti se pare ca suntem crescuti in puf… crezi ca acasa stam degeaba si ne uitam la TV si ascultam muzica toata ziua… da de unde??? Imi pare rau ca ai ajuns la concluzia asta…dar te asigrurca nu e asa! Vei ajunge poate sa iti placa sa faci ceva mai mult decat orice si cand ai sa vezi ca te lovesti de opozitia celor din jur care vor considera ca tu incerci sa tragi “chiulul” la anumite treburi si esti “platita” poate mai bine decat ei, dar tu in sinea ta stii ca tragi acel “chiul” si primesti poate invoirea necesara doar pentru ati atinge telul nu o sa iti pice bine! Te tzuc dulce!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.