Sunt foarte încântată că am reușit să particip la ediția a doua a campaniei vALLuntar. Deși am făcut-o mai mult pentru cărți, recunosc că am fost foarte fericită când am citit mail-ul că voi primi 2 puieți de stejar roșu.

Sunt sigură că la fel gândesc și ceilalți cititori care au devorat 522 de cărți într-o lună! Datorită lor, 632 de copaci, puşi la dispoziţie de Romsilva, vor fi plantaţi urmare a recenziilor şi acomentariilor publicate pe blogurile participanţilor la campanie. În perioada 24 februarie – 23 martie 2012 s-au scris 522 de recenzii şi s-au adunat 10.607 de comentarii, după cum este anunțat pe blogul campaniei.

Bunăstarea mea sufletească se datorează și faptului că bloggeri-cititori din 18 județe s-au hotărât să-și planteze singuri copacii (Argeş , Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud,  Bucureşti – ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi). Asta așa, pentru a vedea că cititorii nu se limitează doar la băut ceai sau cafea și mângâiat pisica!

Le mulţumim prietenilor noştri din online pentru rezultatele excepţionale obţinute, pentru implicarea şi entuziasmul lor. Ne bucurăm că, pe lângă copacii ce vor fi plantaţi şi îndemnul la lectură, campania a contribuit la creşterea grupului de facebook vALLuntar unde cititorii s-au obişnuit să intre pentru a primi recomandări de lectură.

În continuare, vă aşteptăm pe blogul nostru www.allcafe.ro, pe paginile de Facebook (Editura ALL şi Strada Ficţiunii) şi pe contul de Twitter pentru a ne urmări la muncă 

Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL

Acum că am primit și indicații despre plantare, abia aștept să primesc puieții și să continui circuitul cărților în natură 😀 Mulțumesc Editura ALL și Romsilva pentru această oportunitate!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.