Astăzi mi-am dat seama că numai mâine nu-i poimâine și săptămâna viitoare deja vine Padina Fest! Am mai fost o singură dată, în 2011, mi-a plăcut, dar n-a mai fost să mai ajung până acum.

Iar cum în perioada asta îmi ard tălpile după o tură pe munte, iar experiența Electric Castle mi-a deschis apetitul pentru festivaluri, dau join la festival.

Numai că… am nevoie de un cort. Sigur, pot împrumuta de la cineva, însă plănuiesc să mai am escapade de genul și e mai comod cu cortul personal. Ultima dată când am cumpărat unul, a rămas la fostul :))

Așa că, am nevoie de ajutorul vostru! Primește 2 abonamente la Padina Fest persoana care-mi recomandă un cort sănătos, ușurel, care să meargă și la mare, dar mai mult la munte, care să arate și simpatic, of course!, dar care să-mi mai lase bani de tren în portofel. Duminică pe după masă mă duc la cumpărături, deci până duminică la prânz (ora 12), aștept recomandări. Câștigătorul/câștigătoarea e acela care-mi recomandă cortul potrivit. Dacă-s mai multe persoane cu aceeași recomandare, apelăm la random.org.

Deci, mă ajuți să supraviețuiesc la Padina Fest? Și ne vedem acolo? 🙂

LE – am rămas la un quechua 2 seconds de la decathlon. poate nu-i cel mai profi, dar e de ajuns pentru nevoile mele. ne vedem la Padina de vineri încolo! 🙂

Share Button

2 Comments

Dan · July 16, 2015 at 5:41 pm

Quechua 2 seconds. Cred că e cel mai potrivit cort pentru festival/mare. E spațios datorită formei, se instalează ușor, etc.

Andrei · July 19, 2015 at 12:43 pm

Eu iti recomand un husky sau trimm, din magazine specializate. Sunt mult mai sanatoase.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.