A venit toamna. A început școala. Vacanța de vara a trecut nespus de repede. Doar că eu nu am avut vacanță. Petrec în alt mod vacanța de vară de la un timp încoace.

Mă bucur de soare și caut apă. Mi-e frică de apă și caut siguranță. Găsesc siguranță și mă bucur de fiecare moment. Offline.

Vara asta a fost marcată de o lipsă a onlineului din activitatea mea. Pauză  pe blog, postări cât mai rare pe Facebook și poze pe Instagram. Suficiente poze pe Instagram ca să învăț că fitrele pot face orice peisaj de vis, unghiul potrivit pot face pe cineva slab și mimica corespunzătoare poate face un super party dintr-o seară acasă.

M-am plimbat – puțin. Noapte la mare, noapte la munte. Mă obosesc aglomerațiile din ce în ce mai mult și sesizez un local prost din ce în ce mai ușor. Am crescut, vasăzică. Iar pe banii mei și (muzica mea) vreau să mă simt bine.

Căci am lucrat destul de mult. M-am dedicat în fiecare zi de lucru și am căutat să învăț mai multe și mai multe. Munca mă ține în priză, caut să fiu cea mai bună versiune a mea acolo. Am noroc că-mi place ce fac, ar zice unii. Am ghinion că nu am suficientă energie zi de zi de zi, aș zice eu.

Je ne regrette rien. Din ce am făcut, că puteam face mai multe. Dar este și astăzi o zi să fac ceva nou.

Vacanța ta de vară cum a fost? 🍨🍦🍸🍉🍒🌸

Share Button
Categories: anotimpuri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.