Să citesc şi să nu cred. De aceea am amânat puţin până să scriu pe blog.

http://www.cinemacaffe.ro/

Cinema Caffe în oraşul nostru. Adică cineva a investit bani pentru ca poporul tecucean să vază un film. Iar conform site-ului (încă în construcţie, ce-i drept), preţurile sunt destul de accesibile: pentru elevi 12 lei (15 în weekend) şi pentru adulţi 15 lei (17 în weekend). Mai multe informaţii aflăm însă de pe pagina de facebook.

Deocamdată nu m-a atras pentru că filmele nu mi se par cine ştie ce. Dar, de gustibus non disputandum.

Îmi place că după ce scriam acum 3 săptămâni că ar fi foarte fain să avem cinema în oraş, acum să dau pe net de linkul unui cinematograf. 😀

Având în vedere locaţia – etajul 2 al magazinului Unirea – sunt cam sigură că nu prea este atmosfera de sala de cinema – scaune aşezate în amfiteatru, ecran imeeens  etc. – însă ideea e bun. Sunt curioasă cât va rezista, totuşi.

Am întrebat lumea şi mi s-a răspuns: .Are vreo 50 de locuri. Nu e mare. CAFFE vine de la faptul ca acolo unde iti iei biletele este si un bar cu sucuri si cafea. Deci se poate bea cafeaua de pranz si acolo. Pe viitor am inteles ca ar vrea sa faca niste long night-uri gen The Godfather sau Lord of the Rings.

Sunt curioasă câţi dintre voi au fost. şi, dacă sunteţi drăguţi, daţi cu părerea mai jos 🙂

Share Button

11 Comments

Andreea · August 23, 2011 at 5:33 pm

sincera sa fiu n-am fost la Cinema Caffe tot din cauza ca filmele nu mi-au parut cine stie ce, dar o sa merg cu siguranta, ideea e fantastic de buna. Cand am vazut bannerul in oras acum vreo 2 saptamani sa fi fost 3, nu mi-a venit sa cred, credeam sa e un anunt vechi sau ca cineva a gresit orasul, dar uite ca exista, avem cinema, si 3D. Pacat ca nu dau filme mai bunute totusi.

  Gabriela · August 24, 2011 at 8:22 am

  Sper ca in timp sa aduca mai multe genuri, chiar si ne-3D, tot ar fi bune.

Tony' · August 24, 2011 at 12:00 pm

Am fost , ce pot spune totul destul de ok , inafara de miros-ul usor insuportabil de branza , dar cred ca la orice cinema este la fel, efectele 3d destul de bune . Pentru oraselul nostru, si atat este bine .

Succes cu blog-ul [ Cititor Fidel ]

  Gabriela · August 24, 2011 at 1:17 pm

  :)) pe unde am mai fost si eu la cinema, nu am dat peste niciun miros, nici de branza, nici de altceva :))
  Multumescuri si te astept sa mai dai cu parerea pe-aici! 🙂

ancandreea · September 3, 2011 at 10:15 am

Mai, e bine! Daca nu ai vazut sali mai mari sau ecrane mai late, e perfect. Ingrijit, se aude si se vede bine, ai un suc la alegere in pretul biletului… Filmele nu-s cine stie ce, dar ‘cica’ o sa fie si premiere.
Nu ai fost inca? 😀

  Gabriela · September 3, 2011 at 10:51 am

  nu, nu am fost 😀
  merci ca ai impartasit pareri!

Ionut · September 3, 2011 at 11:30 am

Sunt curios la ce filme mai bune va asteptati ? Ar fi util daca in comentarii ati da si exemple !

Multumesc

gabriela · October 27, 2011 at 9:11 am

sincer,am fost si ma bucur ,ca am fost!de ce se discuta atat de mult in jurul unui subiect,carenu ar trebui decat sa ne sadeasca-n suflet o speranta.atata invidie si atata rautate,dar ce ziceti de copiii care se bucura atat de mult cand merg sa vizioneze un film?ce ziceti de acei tineri,care vizionand o comedie romantica se luau in brate si se sarutau…e un loc unde tinerii au unde merge,au unde sa-si scoata prietena.eu ma bucur nespus,ca asa cum o fi micut,cu filme nu tocmai bune,desi parerea mea e alta,e un loc unde anumite persoane se pot destinde intr-o oarecare masura.doar ca la noi,nu la romani ci la tecuci,omul zice:de ce sa ma duc eu la ala sa-i bag banu-n buzunar,etc.sa fie si altii sanatosi ,sa faca mai bine,desi nu prea cred.

gabriela · October 27, 2011 at 9:14 am

daca nu vreti,nu mergeti,dar nu va mai dati cu parerea pe langa vorbele altora.

Gabriela · October 27, 2011 at 12:48 pm

Gabriela – ar trebui sa citesti mai multe de pe blogul meu. am fost si am mai scris ceva – http://diferitpoate.blog.com/2011/09/07/am-fost-si-eu-la-cinema-caffe/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.