Mai întâi de toate, cine a mai fost la In Transylvania? Cum a fost, v-a plăcut? Măi, eu am dat peste acest video de la ediția anterioară și pare c-ar fi ceva pe gustul meu. Știți deja că am fost la Padina Fest, mi-a plăcut acolo, deci ar trebui să-mi placă și aici, nu?

Cum festivalurile de muzică nu mai sunt legate doar de experiența concertelor live, și In Transylvania este More than a music festival – cu zona de aventura parc, trasee montane, obiective de vizitat și mai ales Maratonul Transilvaniei.

Revenind la partea muzică și introducând partea de concurs: dintre toți cei care cântă:

Waldeck (AT), Subcarpaţi (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), până la Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). În line-up-ul festivalului sunt incluse şi două trupe tribute: Masterpiece – Tribute Metallica şi The Rock – Tribute AC/DC.

– eu nu cunosc decât trupele românești și mă încântă nițel trupele tribut. Cum pe cele românești le mai prind la concerte prin capitală, ca și pe cele tribut, să vin până acolo să ascult trupele străine? Dacă le știți, dați-mi și mie un link către piesa voastră preferată al uneia dintre ele și poate primiți un abonament dublu. Am două abonamente duble de dat până luni seara și tare mi-ar plăcea să le primiți voi.

Dacă-mi plac piesele, mă mișc și eu până acolo și stăm la un pahar de vorbă 🙂

Update

Mulțumesc: Gabriel, Letiția, Mihai, Flavia, Doina, Irina și Irina pentru recomandări! Am luat în considerare doar cele 6 piese străine și le-am tot ascultat zilele astea și am pus pe repeat NOHA – Dinero, recomandată de Doina, și Waldeck – Addicted, recomandată de Irina. Să vă distrați la festival alături de oameni faini!

Update2 – Cum a fost la InTransylvania?

Irina spune că

 M-am intors de la In Transylvania, unde a fost mai bine decat ma asteptam! 😀 Ne-a plouat atata cat sa ne simtim bine cu bocancii plini de noroi si a fost frig atata cat se ne faca sa sarim la fiecare melodie. Waldeck si The Lemon Bucket Orchestra m-au surprins in cel mai bun mod posibil si m-au facut sa cant si sa urlu incat inca nu mi-a revenit vocea

Hai că poate la anul merg și eu 🙂

Share Button

10 Comments

Gabriel Calin · August 16, 2015 at 1:39 am

https://www.youtube.com/watch?v=7t0edGrcH4w

Mihai · August 16, 2015 at 3:29 pm

https://www.youtube.com/watch?v=FTfk7odM7U0
Merita!

Cretu FLAVIA Georgiana · August 16, 2015 at 9:51 pm

https://youtu.be/E3nGRyn1-vg

    Gabriela · August 17, 2015 at 2:10 pm

    Flavia, întrebam de trupele străine, de Subcarpați știu bine <3

Irina · August 17, 2015 at 11:08 am

https://www.youtube.com/watch?v=CRh7H-iGTyU
Waldeck

Ailenei Sorin · August 18, 2015 at 11:25 pm

https://www.youtube.com/watch?v=7c215alua2w

    Gabriela · August 19, 2015 at 8:02 am

    Sorin, îți mulțumesc pentru comentariu, însă concursul s-a terminat luni seară.
    Distracție în weekend!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.