E greu să ai o viață de familie sănătoasă și o carieră satisfăcătoare chiar și când ești muritor de rând. Cu atât mai mult greu mi se pare să fii jumătate dintr-un cuplu exemplu și inspirațional pentru ceilalți atunci când ești vedetă, iar presiunea societății este cu mult mai mare.

Cu toate acestea, sunt 3 cupluri pe lumea asta pe care le admir și la nivelul cărora visez și eu să ajung. 6 oameni care separat reprezintă branduri de milioane de dolari, care sunt un nume de referință în industria în care muncesc și au reușit să găsească totuși timp să creeze ceva atât de minunat. Știu, vei spune că au o groază de bani, că-și permit să aibă oricâte ajutoare în casă și așa mai departe. Însă principiile sănătoase, cultura familiei și energia asta, nu ai cum să le cumperi 🙂 Ori așa, ori deloc :))

1. Victoria și David Beckham

Nu știu dacă ați apucat să citiți articolul din Time pe care l-a scris Victoria de Ziua Mamei: “It Is Important That Our Children Understand Humility”, însă sigur ați dat din greșeală peste poze:

și multe altele aici.

2. Beyonce și Jay-z Carter

Trebuie doar să vedeți clipul acesta cu cei 2, interpretând piesele Forever Young și Halo:

și încă alte poze simpatice aici.

3. Angelina Jolie și Brad Pitt

Brad nu e chiar preferatul meu, însă alături de Angelina formează încă un cuplu exemplar în industria divertismentului. În plus, dpmdv, cu renumita rochia de mireasă care a atras atenția lumii întregi (decorațiile rochiei au fost desenate de copii), Angelina a cam inspirat și niște colecții de modă (vezi cazul Dolce&Gabbana Fall2015).

și alte poze simpatice aici.

În concluzie, s-a dus perioada Hollywoodului când se purtau divorțurile și switchurile de parteneri, cu hârtie cu tot 🙂 Acum se poartă cuplurile, familiile mari și fericite, cu copii proprii sau și adoptați, cu principii solide și cu comunicare transparentă. Să ne trăiască social media că ne permite să ne inspirăm și noi de la alții. Eu visez la așa ceva. Ori așa, ori deloc :))

Ca și cu alte ocazii, aștept să văd exemple din curtea mioritică. Poate chiar știi tu pe cineva și vrei să-mi arăți cum mi-a scăpat din vedere.

Share Button

2 Comments

aura · May 22, 2015 at 8:02 am

gabi, dar ceva din real life nu ai? ceea ce ne arati tu e doar PR & money.
as vrea sa vad un cuplu fericit in care ambii lucreaza full time pe salarii medii, au rate la banca, doi copii si nici o bunica de ajutor.

    gabriela · May 22, 2015 at 8:37 am

    Am, am! Chiar exemplu în familie (https://gabrieladeleanu.ro/2012/08/05/2175/) și încă câțiva prieteni de familie, însă astfel de cupluri nu ajung pe tv sau pe toți interneții, să inspire tineri din toată lumea și să ofere astfel un exemplu 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.