Am descoperit ceaiul de la Whittard când am dat peste magazinul de la parterul clădirii Magheru One. Auzisem și citisem diverse despre el, însă n-apucasem să degust nimic. Atunci am profitat și am luat câteva pliculețe de ceaiuri din diverse sortimente: cu fructe și ceva detoxifiant. Am făcut greșeala să încep cu cel detox și mi-a făcut o primă impresie proastă :))

Ceva luni mai târziu mă întorceam din Londra, iar în duty-free am găsit ciocolată caldă cu chilli, de la Whittard. Cum am o slăbiciune pentru ciocolată și pentru picant, am cumpărat pe loc și încă mă bucur de această decizie 😀 

Revenind la ceaiuri, Secret Santa a ajuns la mine cu un ceai foarte aromat și parfumat de fructe – atunci am ridicat din sprânceană și am zis că prima impresie nu a fost tocmai cea mai potrivită. Mi-am amețit colegii de birou cu acel parfum dulce și totuși fresh, iar pe mine m-a amețit aroma care nu are nevoie de îndulcitori extra.

#Whittard becomes my fav #teashop #chilli #mango #tea #cute #teainfuser #teatime #tealover

A photo posted by Gabriela (@gabrieladeleanu) on

Puțin timp mai târziu, am ajuns într-un Whittard din Londra unde am degustat tot soiul de ceaiuri, iar acolo am descoperit Chilli Mango. Ceai picant, cum e asta?! E super bun, aromat, parfumat – asta contează foarte mult la mine: să-mi placă cum miroase ce consum – nu chiar picant, ci mai degrabă domolește savoarea puternică a fructului de mango.

Acum am cam ajuns să fiu fană Whittard și mă gândesc să-mi iau setul de căni inspirat din Alice in Wonderland (sigur aveți niște persoane în jur care ar merita cana cu I’m late! I’m late! 😀 ), însă le voi păstra pentru când voi avea eu ceainăria mea.

Recomand ceaiurile de la Whittard of Chelsea (și ciocolata, că tot veni vorba 😛 ) pentru că e de calitate și e ceai pe bune. Iar daca vreți să faceți un cadou simpatic cuiva, că tot mă întrebaseră mulți prieteni în preajma Crăciunului, puteți să le faceți o vizită. Nu prea știu cum e cu comandatul online, însă puteți consulta catalogul aici.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.