În anul 2000 abia intrasem la școală și învățam alfabetul. În anul 2000 cred că am mers pentru ultima oară la Mamaia, la mare. Țin minte asta pentru că erau spectacole de muzică pe care voiam să le văd, deși adormeam mult înainte de a se termina.  Și tot pe-atunci am fost pentru ultimele dăți cu ai mei la piață, la Gheorghieni. Ține minte asta pentru că m-am rugat de ai mei să-mi ia casetă cu ultimele piese de la 3SudEst din piață și era piratată aiurea cu 2-3 piese pe ea :))

Anyway, câțiva anișori mai târziu am trecut peste 3Sud Est, Andre și Asia și am descoperit piesele de la Avril Lavigne – haha, ce mai ascultam piesa asta ♫♫♫ – sau de la Evanescence. Ah, pe lângă mai ascultăm și Britney Spears și Christina Aguilera – altă piesă pe care o ascultam încontinuu – ♫♫♫

Mi-am amintit de asta acum, la provocarea Andrei și a lui Adrian, de la emisiunea VERSus, de pe RadioIndieGen. Vineri, 3 iunie, ora 11:00 A.M., aș putea asculta cea de-a 9-a ediție VERSus, cu aceste melodii care-mi marchează niște amintiri destul de simpatice din copilăria-adolescența mea.

Vă invit și pe voi să veniți cu propuneri pentru playlistul de vineri pe pagina de facebook – VERSus sau la adresa de email versusemisiunea@gmail.com

Ce-i cu VERSus

La începutul lunii mai a anului curent, Adrian Anghel și Andra Nicula s-au hotărât să pună bazele unei emisiuni de radio cu totul inedită, care să se diferențieze de oricare alta prin structura și tema ei – cea de Versus.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.