Ideea de a participa la SkyRun mi-aleargă prin minte de când aveam biroul la etajul 8, în clădirea Union (aceea în care este Stadio Atrium, în spate la Arhitectură), însă s-a întâmplat ca în acel weekend să alerg departe de București și n-am mai participat.

De-atunci și până acum am văzut zeci de competiții, evenimente și anunțuri pe facebook despre niște activități sportive, însă sunt atâta de multe! Chiar nu ai cum să mai fii implicat dacă ești activ mai puțin de part-time. Așa că normal că mi-a sărit în ochi când am văzut că e ceva cu bloggeri, la Cristi.

Basically, smartatletic spune bloggerilor să-și ridice fundurile obosite de pe scaun (sau poate îmi spune doar mie?) și să facă oleacă de mișcare. Asta așa, de început de an, că 34 de etaje nu-i mare filozofie.

skyrun24-gd

So, sâmbătă, 23 ianuarie o să încerc să scot un timp decent la urcat o sută și-oleacă de metri, măcar în topul pentru bloggeri :)) Înscrierea nu este foarte scumpă și contribui la o cauză nobilă în același timp. Duminică, 24 ianuarie, va avea loc proba de ștafetă pe echipe, care susține de asemenea aceleași cauze nobile.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.