Știți vorba aia că e bine să angajezi un leneș pentru că va găsi calea cea mai ușoară și rapidă să rezolve o problemă. Well, de cele mai multe ori tinerii au cele mai ingenioase idei pentru a scăpa de probleme.

De exemplu,

  • fac lumea să vibreze, pentru nevăzători (Interface)
  • fluidizează traficul prin standuri inteligente de închiriat biciclete (Smart Bike Rental)
  • transformă resturile alimentare în larve pentru furaj ecologic (Larvatron)

și încă multe altele.

Dacă nu mai ții minte sau dacă nu ai mai ajuns pe blogul meu până acum, pun aici linkul către articolul în care anunțam de Innovation Labs 2016. Hackathonul din București a avut loc weekendul trecut, iar weekendul ăsta vor avea loc cele din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. La București au fost peste 200 de participanți, 72 de echipe cu 72 de idei dintre care au supraviețuit 24 de proiecte. Date complete în comunicatul de presă. Totuși, vă dați seama că într-un weekend s-au pus la cale 72 de idei mișto, menite să ușureze viața noastră? Fabuloși tinerii ăștia, I’m telling you!

Anyway, mai prin luna mai așa, după ce trec cu toții de perioada de mentorat și își îmbunătățesc produsele voi putea să vă mai povestesc cum au evoluat lucrurile, după Demo Day. Siiigur va fi ceva de povestit acolo!

Profit de ocazie să vă anunț și de conferința ADN Antreprenor organizată de Revista BIZ pe 30 martie, unde vor fi invitați antreprenori locali să povestească și altora de Do’s & Dont’s.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.