De ceva vreme tot am in gand sa scriu despre locurile in care merg sa mananc/beau. Nu pentru a epata, nu e stilu’ meu. Ci doar pentru a face si mai cunoscute anumite aspecte bune sau rele ale unui loc.

Azi am fost sa mananc la Pizza Hut in Unirii. Sper sa nu gresesc locatia, sunt pierduta prin Bucuresti. Mi-a placut acolo. De la intrare te ia cineva in primire si te conduce la o masa, prompt apare altcineva si iti da un meniu si face recomandari, iar in 15 minute maximum aveam totu’ pe masa. Ce nu mi-a placut a fost ca a intarziat tipa aceea cand a fost ceruta nota de plata. Aaa si muzica era cam tare si ritmata pentru ora 2 (Inna sau alti colegi de breasla)…nu pot gandi ok cu muzica aceea la ora aceea. In concluzie: mancare buna, servire prompta (90%), muzica acceptabila, locatia ok.

Un alt loc pe care il ‘vizitez’ deseori e gelateria Top, de langa parc. Nu cred ca nu a auzit nimeni de ea. Doar daca nu e din Tecuci (za big siti). De ce imi place acolo? Pentru ca e mai..intim..nu intim..mai privat. Muzica e buna de cele mai multe ori. Inghetata si prajiturile fenomenale, cu preturi pe masura. Insaaa, servirea e cam la pamant. Cu vreo 2 exceptii (2 femei mai in varsta), chelneritele sunt nerespectuase, probabil si pentru ca sunt mai tinerele, si cam incete. Iar de cele mai multe ori celelalte argumente inclina balanta pro, si merg inca o data acolo sa mananc o prajitura:D.

Un alt loc pe care vreau sa il laud e un restaurant din Galati, de pe faleza. Este pe un vaporas albastru. Am mancat acolo de 2 ori. Portia portie, nu te ustura portofelul,aer curat si chelneri simpatici. NU din punctul de vedere al aspectului, ci a comportamentului. Bine, si arata bine :D, da’ ce vreau sa spune e ca incearca sa aplice ‘clientul nostru stapanul nostru’ partial.

Ma bucur ca in sfarsit am scris asta. Vreau intr-un fel sau altul sa conving pe toata lumea sa faca-ca mine, si acu’ m-am gandit ca toata lumea sa iasa unde ies eu. I’m fabolous, I know :d

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.