ceva
Nu prea am mai avut timp sa scriu ceva. Nu ca pana acum as fi scris foarte des si mult. Insa..

Vreau mai intai sa clarific ceva: ca nu sufar de ‘exces de zel’. Destule persoane imi spun: “Ce frumos iti sta parul!”, “Ce bluza frumoasa ai!” sau “Ce-mi plac cerceii tai!” si primesc ca raspuns “Mie mereu imi sta bine”, “Normal ca e frumoasa doar am ales-o eu” sau “Stiu, doar is ai mei”. Si aceste destule persoane isi fac o gresita parere, cred ca sunt ceva ce nu sunt, asta daca nu ma cunosc. Uitati care-i faza: pe mine nu ma dau pe spatele comentariile de genu’. Nu e ca-s rea, da’ pur si simplu nu prea imi pasa daca cuiva ii place sau nu cum arat io.

Deci, sper ca a inteles toata lumea ca nu ma cred mai buna decat sunt, din contra, si nu prea ‘pun botu’ ‘ la tot ce imi spune lumea. Poate ca sunt neincrezatoare, poate ca mi-e frica sa cred pe cuvant pe cineva, da’ nu imi pare rau.

Mai voiam sa scriu ca am vazut ieri dimineata cea mai inocenta imagine pe care am vazut-o in ultimul timp: 2 caini care se jucau ‘prinselea’ pe strada. Da, pe bune ca asta faceau. C1 era alergat de C2, care ii tot iesea in cale si voia sa il prinda; nu stiu cum, da’ C2 se pare ca era mai destept, s-a ascuns dupa o masina, C1 nu-l mai vedea si a fost prins. Comparand-o cu imaginea cainilor plictisiti de apartament care nici nu stiu sa latre, nu pot decat sa afirm “Ce bine e pe strada”.
O fi ciudat insa nu prea mai vad copii care joaca asta. Sau poate nu mai vad bine. Sper sa fie a 2a varianta.

In rest, am fost stresata cu scoala, mai am cam 2 saptamani. Abia astept sa scap:D. Apoi vacanta si good bye scoalaaaa :d/

-SE VREA ALTCEVA INSA POATE E LA FEL-

Share Button
Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.