Merg în tabere și excursii since forever, așa că atunci când eram mică, mă întorceam acasă cu zeci de vederi, brățări, magneți, jucărioare – ”amintire”. Eram un copil care avea câțiva lei la dispoziție, pe care îi cheltuia fără nicio reținere, ce să fac?

Anii au trecut, eu am mai crescut, însă tot plec în excursii. Când am început să mă plimb prin orașe străine, ajungeam să pierd ceva timp căutând lucruri de cumpărat și adus acasă familiei și prietenilor. Și pentru mine, of course. Mă tot gândeam – cum pot aduce o ”amintire” cuiva care nu a fost acolo? Așa că m-am redirecționat către dulciuri/mâncare locală, astaface pe toată lumea fericită.

Acum legat de chestiile pe care le cumpăr pentru mine: vederi nu mai iau (mai legată sunt de pozele pe care le fac eu chinuită), magneții iar nu mă mai încântă (deși începusem o mini-colecție de magneți cu capăt desfăcător de bere), de jucărioare nu mai zic. Așa că mă opresc la lucrurile pe care oricum le am: harta turistică pe care mâzgâlesc, biletele de avion, tren, muzeu and so on, cu care fac ceva drăguț, cum v-am arătat aici.

Voi ce aduceți din plecările voastre? Aveți vreo colecție?

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.