din când în vrei să-ți depășești limitele, vrei să vezi de ce anume ești în stare și te apuci de un proiect. te-ai cam săturat de patul de acasă cursuri și teme, și ai vrea să privești facultatea cu alți ochi și vrei să descopderi o nouă pasiune. așa că încerci să cauți oameni noi, cu care să legi prietenii și cu care ai vrea să te dezvolți. ai munci cot la cot cu ei, fără rețineri, numai pentru un rezultat pozitiv al proiectului, pentru ca apoi să te distrezi cot la cot cu ei.

creativitate. diversitate. familie. pasiune.

pentru mine contează foarte multe să am oamenii potriviți alături de mine. unul dintre principiile pe care merg este că te dezvolți doar dacă ești încercuit de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și care vor să crească. dacă îi găsesc altfel, mă retrag și caut printre alții.

Târg de Carte a fost un proiect aflat la prima ediție, pentru care aveam foarte mari emoții. Nu știam la ce rezultate să mă aștept, așa că am avut așteptări slabe. Din fericire, acestea mi-au fost depășite cu mult, datorită oamenilor cu care am lucrat. M-am bucurat să văd responsabilitate și dedicare din partea lor.

Mai sunt 3 zile până când se încheie perioada de recrutare pentru Asociația Studenților de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – adică ASLS România. Dacă nu aplicați acum, va trebui să așteptați până la toamnă, când veți concura cu studenți proaspăt veniți pe holurile facultății, dornici de muncă și cunoaștere.

Share Button

1 Comment

personal blog & photo gallery | Candidez pentru președenția ASLS · December 12, 2013 at 11:16 am

[…] făcut prieteni pe viață, alături de care mi-am făcut sute de […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.