Când nu ajungi tu să faci sport, vine sportul la tine. S-a întâmplat ca deși să-mi planific să merg la sală și să ies la alergat, să nu reușesc să fac asta destul de des și am simțit cum corpul meu se dezvață de mișcare.

De aceea n-am refuzat invitația la Bloggers Open 2014, o competiție de tenis între bloggeri (d’uh!), plus că puteam merge și la antrenamente și să învăț ceva despre tenis, având în vedere că nu mai ținusem o rachetă în mână niciodată. Nu prea-mi ieșiseră planurile din cauza examenelor finale și nu am fost decât la un antrenament, în urma căruia am rămas cu febră musculară 2 zile.

La meciul demonstrativ dintre Julien Ducarroz (chief commercial officer Orange Romania) / Cornel Ilie (Vunk) vs Gabi Moraru (tenismen, owner GM Tennis) / Vlad Eftenie (fotograf) mi-am dat seama că am întârziasem cu câțiva ani la antrenamente. Cât despre calificări, m-a ținut să alerg un singur meci, iar pentru celelalte 3 nu am mai avut energie. Eram ca o legumă, abia mă mișcam de pe o diagonală pe alta. Sorry fetelor că nu am fost fost o pereche de meci mai entuziasmată, promit că mă revanșez data viitoare 🙂

Concluzia acestui weekend este că nu pot să mai continui așa. Mi-a fost rușine cu mine. În liceu scoteam cei mai buni timp la toate probele de sport, deși nu mergeam la ore, ci la antrenamene de arte marțiale de 3 ori pe săptămână. Vara asta voi schimba ceva. Corpul meu își va reveni și nu voi mai gâfâi doar după 500m de alergat.

Sponsori oficiali Bloggers Open 2014GM TennisOrangeSamsung K Zoom, mulțumim!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.