Mi-am făcut pagină de facebook – click aici pentru like + hover over ”following” și bifați ”See first” ca să fiți siguri că nu ratați nimic. Și asta nu vă rog pentru că aș vedea conținutul meu atâta de important pentru viețile voastre, ci pentru linkuri către alți oameni mai luminați și mai inspirați decât mine, pe care merită să-i urmăriți.

Eram la un moment dat la un interviu pentru job și fiind întrebată ”De ce scrii pe blog?”, am răspuns instant, fără să gândesc: ”pentru că în ziua de azi, fiecare dintre noi putem fi o televiziune pe internet, iar eu vreau să promovez lucruri mai bune decât televizorul.” Am exagerat, firesc, că nu mă gândeam la Discovery, dar principiul de bază e același.

Acum unii dintre voi veți spune că m-am trezit târziu cu crearea unei pagini de Facebook (this is 2000-and late), colegii din blogărime vor suspecta că am niște campanii plătite care au nevoie de mai mult reach, și toată lumea va spune că este o idee proastă în contextul zvonurilor legate de cât reach mai are o pagină de Facebook în ziua de azi.

Cât are, cât n-are, nu știu. Am ales această soluție doar pentru că dau peste multe articole, videouri, podcasts and what not mișto, pe care le-aș shareui instant. Numai că profilul meu de facebook ar deveni mult prea aglomerat, pe Twitter nu mă urmăresc chiar multe conturi din România, și cred că ar fi peste mână să intrați pe contul meu de Pocket special.

Așa că am rămas la pagina de facebook GabrielaDeleanu.ro, unde voi distribui atât conținut creat de mine, cât și de alții din România sau țări străine. Intri acolo și sigur găsești un articol inspirațional sau care să te facă să-ți pui o întrebare-două.

Like, share, comment, merci!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.