Povestea începe cu o fată care voia tare mult să meargă la un concert al unei trupe super-tari, însă din cauze materiale uneori sau de lene alteori, nu a reușit să-și procure bilet. Când, în sfârșit, s-a mobilizat, nu mai erau bilete accesibile buzunarului ei deloc și a renunțat la ideea de a merge la respectivul concert. Însă, cu 2 săptămâni înainte, printr-o minune a sorții și a lui Doamne-Doamne, a primit mail de la BdV că ar putea merge la concert. Și a ajuns…

Până în seara asta, concertul AC/DC mi-a plăcut cel mai tare dintre toate cele la care am fost. Concertul RHCP a fost însă uimitor, extraordinar, superb! A fost prima dată când am mers pe National Arena, deci uimirea a fost și mai mare. M-am simțit ca la un concert din filme sau de pe youtube, în orice caz, nu la un concert din Ro.

http://www.facebook.com/UrbanPunctRo

Mi s-a făcut pielea de găina mai ceva decât Andrei la Românii au talent, și nu de frig, că atmosfera a fost incendiară! Fac aroganța să zic că a fost genial în seara asta, cu atâtea voci, ecouri, mii de fețe și în gazon și în tribune. Media de vârstă a fost puțin mai mică decât de obicei pentru un concert rock, sau cel puțin așa i-am văzut eu pe cei care mi-au trecut prin poartă. Au fost și mai puțin copii, căci spre deosebire de alte concerte, aici toți trebuiau să aibă bilet. Au fost și tot felul de adolescenți-groupies, dar în mare au fost oameni normali.

Cel mai mult mi-a plăcut când au cântatBy the way, când găsesc pe net ceva video, postez să vedeți.

Seara asta a încheiat cum nu se putea mai bine vara. De mâine trecem la lucruri serioase.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.