În București nu ai vreme să copilărești.  Ai ajuns aici pentru că sunt multe oportunități. De carieră, de dezvoltare personală, de găsit perechea? Nu știu, așa mi-au zis și mie unii acum 3 ani de zile și uite că tot aici am rămas.

Cert este că aici te cam dregi pentru toată viața aia de adult. Zic de alea rele. Te țepuiesc taximetriștii, scapi de amenda de RATB cu 10 lei, dai 50 lei unui tip pe stradă care-ți spune că are o strângere de fonduri, iar flyerul este de la cu totul altceva. Bătrânii din RATB sunt precum cei din instituții care nu vor să cedeze locul lor altora. Aici se adună toată lumea, pasionată de ceva, interesată de dezvoltare personală și profesională și trebuie să te bați cu toți pentru ca tu să ieși în evidență.

Banii și materialismul dețin puterea, iar valori precum verticalitatea sau independența pălesc de multe ori de dragul unor favoruri, că nu se știe niciodată.

Poate că generalizez, nu știu. Însă, ce am învățat în aștia 3 ani e că Bucureștiul te drege pentru toate mizeriile care ți se vor întâmpla atunci când pășești în realitate. Iar atunci te vei bucuri că ai trecut prin situații și nu mai ești atât de naiv.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.