azi sunt puțin tristă. nu sunt nervoasă, cum se presupune că ar trebui să fiu după o fază super-nașpa pe care a făcut-o cineva și prin care mi-a aruncat în aer un proiect la care am muncit o lună jumate’. nu. sunt doar tristă și dezamăgită.

se întâmplă des să am încredere în oameni. rareori sunt suspicioasă și-i bănuiesc pe ceilalți de planuri ascunse prin care să profite de mine. mai degrabă mă gândesc că voi avea amintiri faine cu omul acela, de care să-mi amintesc la bătrânețe.

azi am primit o lovitură nasoală. nici nu mă trezisem bine, când am văzut cum un prieten a aruncat cu ouă și suc de roșii pe munca, doar de dragul de a face ceva rău. că ceva bun nu o să iasă, sunt sigură de asta. m-am trezit instant și am recitit totul. nu-mi venea să cred ce prostii trunchiate menite să spurce totul a elaborat acel omușor.

și mă simt prost și proastă. mă enervează că am fost atââât de proastă și că am avut încredere, când alții mă avertizau și-mi ziceau vezi că nu e bine, nu te încrede prea mult în ce spune, într-o bună zi ai să regreți. eu nu, susțineam sus și tare că oamenii sunt buni, numai că trebuie să-i cunoști.

pe dracu’! oamenii sunt răi și se joacă cu sentimentele tale. oamenii vor încerca mereu să profite de tine, iar atunci când nu vor mai avea nevoie de tine, îți dau delete din viața lor. oamenii te vor face să-ți iubești mai mult câinele. să nu aveți încredere în oameni!

Share Button

2 Comments

Radu Oncescu · January 29, 2013 at 9:56 pm

Fii optimistă Gabriela 🙂

    gabriela · January 29, 2013 at 9:57 pm

    prea mult optimism se pare că strică, Radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.