Ascult 17 ani… infinit si nu imi vine sa cred ca am 17 ani. Atat de multi si atat de putini…
Am o gandire mai ciudata, iar posturile lu’ BadPitzi si cel al lu’ Cabral m-au facut sa ma simt mai … normala.
De cateva luni am in minte imaginea mea, de ziua mea de nastere, cand plec singura in lumea larga. Si ma simt bine. Asa singura. Insa mi-e cam imposibil, dat fiind ca am totusi..doar 17 ani… si nu pot pleca singura prea departe. Iar ‘teoria’ mea este: de ce sa dau sfoara in tara, sa stie toate lumea, sa fie toti influentati de conjuncturi?! Pentru ca numarul oamenilor care stiu exact cand e ziua mea de nastere este format din cifre. Adica e o cifra. Anul asta a fost 8 (se exclud parintii bunicii fratii) numarul. Adica e o cifra.
Ii ziceam sora-mii teoria asta revolutionara care imi bantuie neuronii si ea imi zice ca sunt nebuna, adica cum adica sa nu ma bucur cu toata lumea de ziua mea.
Bun… se face uichend, mama imi cumpara cutii de tofifi sa servesc la scoala. Ii expun teoria mea si ii spun ca nu vreau sa servesc etc. etc., ea spune ca de-acu’ sa nu ma mai auda ca vreau sa ma duc al ziua nuj’cui, daca eu nu fac nimic. Compromis, am servit azi colegii cu tofifi.
Insa, nu am putut rezista sa nu fac un fel de…test. Din clasa mea, si-au amintit doar Andreea (colega de banca, care mi-a facut cadou un sal foarte frumos, mc beaucoup:*) si inca una, pe care insa am informat-o gresit ieri si i-am zis ca ziua mea e pe 5. Aceeasi chestie le-am facut altor 2 prietene carora le-am spus ca de fapt pe 8 nov (Sf Arh. Mihail si Gavriil) si m-au cam certat astazi cand le-am dat ciocotof ca le-am mintit. Ei asta e.
Dupa scoala am fost si mi-am cumparat un buchet de flori cu 3 frezii albe. Am cautat irisi dar nu am gasit nicaieri 😐 si m-am resemnat. O colega mi-a spus ca sunt dusa, cum sa imi cumpar singura flori?! un baiat ar trebui sa imi cumpere! Mnu, este un sentiment minunat sa iti cumperi cadou ceva. Mai ales flori.
And today I’m fab no matter what!
Aaa si cadoul-cedeta a fost un Nikon D60 primit de la ai mei cado’ :”>

Share Button

1 Comment

DaRtOtUsHI · November 2, 2009 at 9:48 pm

nici eu nu am uitat de ziua ta shi chiar ti-am zis la multi ani, deci nu numai 1 sg persoana stia de ea, si adu-ti aminte k ti-am zis la multi ani de acu o luna, cand credeam k e luna noiembrie:P:D

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.