Cea mai ciudata plimbare prin targul Tecuci, dupa cea de duminica, este cea din timpul saptamanii, in intervalul orar 12:30-13:30.

O scurta intamplare te poate face sa intelegi sensul cuvantului “contrast”. Gasesti absolut tot ce vrei de la manelisti, cocalari, tiganci scu fuste, tigani imbracati in trend, punkeri, rockeri, boschetari, pitipoance, babe, mosi, de toate! Cel mai amuzant e sa le vezi pe fete cu tocuri de 8-10 cm cum merg stramb ca le intra tocul in spatiul dintre pavele:)) sau mosi care se uita dupa toate fetele :))

Partea aiurea e ca te intalnesti cu multi cunoscuti – ghinionul de a trai intr-un oras micut – si tre’ sa ii saluti pe toti, unii te mai si opresc sa afle ‘care mai e viata ta, ca de mult nu ne-am mai vazut’ and so go on.

Cred ca acest ‘peisaj’ este o mica parte din ‘peisajul’ national. Pentru ca este o ‘tara a contrastelor’ si pentru e locul tuturor posibilitatilor. Deci am ras azi. Mult 😀

Share Button

1 Comment

DaRtOtUsHI · December 7, 2009 at 8:22 pm

vrei sa-ti mai zic cine a mai ras mult azi la romana? :)):)) cel putin eu, sunt sigura ca recunosti peisajul fetelor cuminti si amuzate de ora de romana:)):))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.