Băi, e atât de ciudat cum lucrează soarta asta! Pe bune, de vreo 2 zile mă tot gândeam dacă să scriu sau nu niște chestii nasoale despre facultate și despre fostul meu job. Adică eram super-dezamăgită în legătură cu tot, mi se părea că nimic nu-mi iese bine și că am greșit cu toate deciziile pe care le-am luat.

Și s-a întâmplat să dau attend la “Seară de documentare cu Derren Brown – 18 decembrie”. A fost exact ce aveam nevoie: câteva ore cu oameni relativ necunoscuți, urmărind ceva interesant și apoi discutând despre, la un vin fiert. Nu am câștigat eu aiurea un copac la ultimul event Motivonti, când am zis că te dezvolți atunci când te înconjori de oameni cu aceleași pasiuni.

*

Derren Brown este un mentalist, iluzionist, artist (aflați mai multe pe wiki despre el). Documentarele lui le puteți găsi pe youtube, însă e mai fun să le vezi împreună cu mai mulți oameni, să auzi râsete și oftat la comun :))

În seara asta, Derren și Ariel mi-au amintit că totul ține de atitudine. Am re-realizat  că uneori alții se joacă cu mintea noastră (conștient sau nu), până când ajung să ne facă să ne simțim prost pentru ceva ce nu am făcut. Apoi, după tot acest mind-game, noi ajungem să avem o părere atât de proastă asupra tuturor chestiilor de ne înconjoară, încât uităm să privim partea bună a unei experiențe și să ratăm niște experiențe.

*

Iată concluzia. Eu am uitat să mă bucur de ceva pe sistemul everything happens for a reason. Mă plângeam lui Cristi de jobul pe care tocmai l-am părăsit, însă el mi-a deschis ochii: da’ bănuiesc că ai învățat ceva din asta. Nu știu de voi, eu plănuiesc să-mi revin în perioada următoare și să mă concentrez mai mult pe dezvoltarea mea personală după fiecare event și mai puțin pe lucrurile negative.

Share Button

2 Comments

Ariel Constantinof · December 19, 2012 at 3:08 am

“Derren și Ariel”… pff de ar afla Derren lângă ce nume mari a ajuns în seara asta!

Glad you had fun. 😀

    gabriela · December 19, 2012 at 10:58 am

    Păi ești un nume mare! 😛 Mulțumesc și eu încă o dată!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.