‘Sa vezi ce am vazut ieri…eram sus pe garaj acolo stii tu unde m-am apucat de reconstruit si udam cimentu pe acolo ca era cald rau.. si o vad de sus pe vecina Gaina, Maria sau cum dracu’ o cheama, e baba aia tiganca care se duce cu haine de vanzare, o stii..ma, statea baba in curte pe canapea, ca are canapeaua scoasa afara la umbra si se epila cu lama baba, cu bigu, pe picioare. Baba de 70 de ani si se ingrijeste.’

Asta mi-a povestit un prieten. Si am ramas un pic mai mult proasta. Apoi, colindand bloguri am dat de Idealul meu in viata e femeia cu mustata.

Si fulgeru’ m-a lovit. Mi-am dat seama ca femeile sunt ipocrite si ca functioneaza dupa ‘pe-afara-i vopsit gardul si pe-nauntru’ leopardu’. Aaa si mi-am amintit de niste versuri de la o melodie a lu’ Carmen Serban de acu’ vreo 5-6 ani ‘adio dieta am verigheta’. Si mi-am amintit de cineva care crede ca atata timp cat nu vede nimeni..nu conteaza restu’.

Pai cum panamea chiar atat de lipsite de stima de sine ‘estem’?. Parerea mea sincera si personala este ca-corpul nostru e ca un templu, ce trebuie respectat. Remember ‘mens sana en corpore sano’? Asta e ca o extensie, da’ ce voiam sa zic e ca, daca nu ne respectam noi pe noi, nu putem astepta respect de la ceilalti. Iar respectul de sine vine in doze mici ca ingrijirea.

Mor (din fericire nu la propriu) cand aud prietene care se plang ca au o piele deshidrata, insa nu folosesc creme, nu beau lichide. Sau altele care se plang de tenul lor sensibil si ca nu gasesc produse pentru ele, cand piata e invadata de produse de gen.

Concluzia? Totul tine de noi si nu putem sa asteptam de la altii doar complimente cand noi nu le meritam pe deplin:)

Share Button

1 Comment

Joleen Muskopf · September 13, 2011 at 12:54 am

The first duty of a soldier is obedience.First things first.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.