Pentru mine, Andra şi Noblesse sunt singurele localuri din oraş în care poţi mânca bine. Dacă voi aveţi alte preferinţe, spuneţi-mi şi mie, să mai schimb şi eu peisajul.

La Andra e fain că au Caffe-in, separat de restul restaurantului, unde poţi bea liniştit cafeaua.

La Noblesse e fain că au crama. După ce treci prin restaurantul gata oricând  de nuntă, ajungi jos, la cramă. Acolo e bine sau nu chiar că nu e semnal la telefon, în nicio reţea. Poate că uneori e bine să stai liniştit fără să-ţi sune telefonul exact când nu trebuie, daaar, în era în care tehnologia ne conduce viaţa, ar cam fi de pierdut. cum ai mai putea da check-in pe foursquare dacă n-ai semnal la telefon?!

Deşi ador salata Ceaser de la Noblesse, prefer cam orice altceva la Andra. Iar acest lucru se datoarează chelnerilor. Pe cât de simpatici sunt cei de la Andra, care ţin minte ce ai comandat data trecută, pe atât de antipatici sunt cei de la Noblesse, care îţi aruncă mâncarea pe masă, că doar tu eşti norocos că eşti servit de ei.

Acum sunt curioasă şi de părerile altora: la fel păţiţi şi voi când mergeţi sau..?

Share Button

9 Comments

Cristina Zugun · August 26, 2011 at 1:58 pm

Da, cei de la Noblesse sunt foarte nesimtiti, in special cu adolescentii. Se poarta de parca cine stie ce doctorat au in plimbat tavile, si tu ai venit sa privesti minunea. Restaurantul pierde foarte mult prin comportamentul staffului!

ancandreea · September 5, 2011 at 8:42 pm

Sunt de acord cu voi, chelnerii par foarte plictisiţi şi sictiriţi…
Deşi e probabil cel mai naşpa loc din oraş, îmi place foarte tare pizza de la Pazvante, capricioasă să fie şi mă declar mulţumită, chiar dacă nu e numai lume dă fiţă acolo…

    Gabriela · September 5, 2011 at 9:24 pm

    Acela a fost locul meu preferat pentru mancat pizza pana de curand, cand aluatul a fost prea ars 😀

Gabriela Lazar · September 6, 2011 at 8:54 pm

In ultima luna am aflat si de ce unii chelneri se comporta naspa cu adolescentii. Noi foarte rar lasam renumita “spaga”,ori din principiu,ori datorita faptului ca neavand salarii,ne gramuim fiecare leut…ori,daca ei stiu asta,ne vor servi ca atare…Eu am avut parte de servire naspa si la Andra,asa ca nu e bai,depinde de ce chef au chelnerii in acea zi. Eu am zile cand mai mare dragul mi-e sa fac cocktail-uri,frappe-uri,shake-uri sau mai stiu eu ce,dar si zile cand mi-e urat sa fac un fresh…

    Gabriela · September 6, 2011 at 10:58 pm

    Eu una incerc de fiecare data sa las ~10%, ca cica asa-i si-n afara. Ei ar trebui sa retina ca bacsisul il primesc in functie de comportamentul lor, la final. Asadar, cei de la Noblesse nu au nicio scuza, din punctul meu de vedere. E adevarat ca fiecare are zile si zile, dar sa fii constant asa, nu prea da bine.

Andreea · September 8, 2011 at 8:49 am

o intrebare curioasa am si eu, de cate ori ati fost la Nobless, si de cate ori ati fost serviti prost? doar asa ca fapt divers, patronul e cineva apropiat mie si as dori sa am un feedback real. Am intrebat si alte persoane si am primit doar remarci pozitive, daca puteti fi sinceri cu voi si cu mine ar fi foarte productiv, poate schimbam ceva in bine.

    Gabriela · September 8, 2011 at 10:45 am

    Eu aveam o perioada anul trecut cand mergeam chiar des la crama. De fiecare data, unul dintre chelneri, Spiri (cred) avea un comportament destul de ostil, cu celalalt am avut tangente mai putin, deci nu retin nimic. iar acum cateva saptamani era unul mai tanar, de nu-l stiu, care mi-a aruncat practic pe masa meniul, comanda, nota de plata.

CRISTINEL · June 9, 2012 at 11:19 am

MANCAM

CRISTINEL · June 9, 2012 at 11:22 am

INAINTE SE FACEA MANCAREA MULT MAI BUNA DE UN TIMP ESTE ORIBILA IN SPECIAL MANCAREA SU SOS SI SPECIALITATIILE SUNT VARZA PACAT CA SA STRICAT TREABA SI ACOLO LA NOBLESS OSPATARI IN SPECIAL SE COMPORTA JALNIC RECOMANDA NUMAI PROSTI NISTE NESIMTITI TOTI DE LE NOBLESSE IN SPECIAL ..

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.