Da, după vreo 3 săptămâni! Nu știu de ce am amânat atât, arată foooarte fain!

În primul rând, nu știu dacă voi toți știți, eu nu știam, intrarea este pe lângă western union. Eu m-am lovit prima dată de ușa închisă de la intrarea de la Leonardo și un afiș pe care scria ce v-am zis eu propoziția trecută.

      

Voi, cei care mi-ați comentat postarea cealaltă, de ce nu mi-ați spus că arată așa de bine?! Adică eu m-am îndrăgostit de scaunele roșii 😀 și apropo, nu știu unde a simțit Tony miros de brânză peste tot, că la nasul meu nu a ajuns niciun miros ciudat. În plus, tipa de la tejghea era destul de drăguță – știți că uneori am probleme cu chelnerii. Colac peste pupăză, au și niște prețuri fooooarte ok. Credeți-mă, comparativ cu Brașov sau AFI, este foarte accesibil să vezi un film 3D (am vazut Resident Evil:Afterlife 3D). Iar ochelarii arată mult mai îngrijit 😀

Deci, până acum totul e foarte bine. Singurul lucru negativ, să spun așa, este că în sala de cinema era puțin mai răcoare decât în cafenea. Dar, bănuiesc că până destul de recent a fost suficient de cald.

Din păcate, sala are doar 50 de locuri deocamdată. Oricum, nu știu câți au fost până acum acolo, probabil că după ce începe toamna se va mai aglomera.

Sala arată foarte foarte bine, personalul e drăguț, prețurile accesibile și apar filme noi în fiecare săptămână. Adică, dacă intrați pe site-ul cinemacaffe.ro, veți vedea că pentru fiecare vineri se schimbă programul săptămânii următoare, fiindcă apare un film nou de fiecare dată.

Eu zic că se merită să mergeți acolo. Nu de alta, dar mi-e teamă că din lipsă de clienți, nu cumva să se închidă. Este un lucru foarte bun care are loc în Tecuci și ar fi păcat să nu profităm de asta. Și apoi, știați că nici în Focșani nu este cinema? 🙂

Share Button

6 Comments

DarTotushi · September 7, 2011 at 12:14 pm

Filmul de aseara si-a meritat banii, mai ales pentru faza cu ciocanul! Draguta postarea mai ales ca sunt acolo “trasa in poza” :))

  Gabriela · September 7, 2011 at 12:48 pm

  da, m-am speriat de vreo cateva ori :)) te-am facut vedeta acum ca apari aici :> :))

Andreea · September 7, 2011 at 1:35 pm

ce fain arata!!! scaune rrrrosiiii si un Charlie Chaplin pe perete, arata ma intim decat orice alt cinema la care am fost, trebuie sa merg si eu neaparat!

  Gabriela · September 7, 2011 at 1:37 pm

  Trebuie! 😀 Arata foate foarte bine, total altfel decat majoritatea locatiilor din oras.

otilia_tec · September 19, 2011 at 7:17 am

Habar nu am avut ca exista asa ceva in Tecuci . Si nici acum nu imi dau seama unde este exact adresa .

  Gabriela · September 19, 2011 at 10:27 am

  In magazinul Unirea – unde-i Altex, Leonardo. Am inteles ca se poate intra si pe langa Leonardo, cand e deschis acolo sau pe la intrarea separata de langa western union, pe partea spre magazinul Ximena.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.