smthUn fenomen straniu a afectat in ultima perioada tinerii cu varsta cuprinsa intre 15-18 ani: neseriozitate. Si nu vorbesc din punctul de vedere al unui parinte, ci a unei prietene.

Pai de ce pnm spui tu, prietene draga, ca vrei sa faci ceva, ca vrei sa mergem undeva, vii cu o idee mareata de distractie, si apoi ‘te dai la fund’? Adica nu ti-ar fi mai usor sa pastrezi planurile pentru tine, pana cand vei fi sigur ca le poti duce la capat? Chiar nu ti-e mila de mine, prieten al tau, ca ma ametesti cu planurile tale, ma faci sa imi imaginez momente de distractie, si apoi imi distrugi violent visele cu ‘stii, nu ma mai lasa ai mei’ si un zambet de catel. Cand foloseam eu scuza asta, unii dintre voi nici nu stiati ce e aia minciuna!

Deci, dragii mei multi prieteni pe care ii am si pe care nu, va rog frumos, nu va implicati in calatorii si planuri de care nu sunteti siguri. Ingreunati situatia unora ca mine cand ma faceti sa plec la Iasi cu 3 oameni din 15 sau la Galati cu 4 oameni din 10. Pretty please. Love you forever>:D<

-SE VREA ALTCEVA, INSA POATE E LA FEL-

Share Button
Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.