Dacă de Tranda și Chimie am mai auzit, apăi Șatra BENZ abia au intrat în playlistul meu. Nu este muzica pe care obișnuiam să o ascult, dar băieții de la MIC Check, recomandările prietenilor și ale youtube-ului mi-au adus în urechi 3 albume recent apărute care au intrat în lista de favorite: Costangeles 2, Biochimie Vol. 1 & O.$.O.D. Enjoy them! ^_^ 

Tranda – Costangeles 2

Piesa mea preferată de pe albumul Costangeles 2 este Galaxii, însă cred că următorul clip este la piesa Un tip ca mine. Există deja clip la piesa Fashion.

 

Chimie  – Biochimie Vol. 1

Pe Chimie îl știm poate din trupa Specii, iar în ultimul timp a apărut cu piese în colaborare cu AFO, Doc sau Deliric. De pe albumul ăsta îmi plac primele 2-3 piese, cel mai mult poate Piramide, că-mi amintește de-un prieten.

 

Șatra B.E.N.Z. -O.$.O.D.

Pe ei i-am descoperit din greșeală, se pare că sunt the new shit printre adolescenți. Piesele lor se încadrează în genul trap aparent, reinterpretându-le și combinându-le pe cele din genul pop, manele & hip-hop. Piesa mea preferată de pe albumul ăsta e Vocile.

 

Muzica asta e cumva altcumva și sunt curioasă cum vi se pare vouă. Dacă mai aveți și alte recomandări, aruncați cu comentarii.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.