Au fost niște zile în care eram super-mega-ultra pasionată de fotografie. Eram mereu cu camera după mine și împușcam tot ce vedeam. Eram activă pe multe site-uri și grupuri de facebook, citeam tot ce prindeam. Nu știu ce s-a întâmplat între timp, însă cert este că fotografia nu a mai fost una dintre prioritățile mele.

Mi-am dat seama că ceva trebuie schimbat, că trebuie să îmi găsesc o motivație. Și m-am tot gândit ce să fac. Deja există București Optimist, Realist sau Suprarealist, așa că nu o să mă tragă inima să fac ceva ce fac și alții. Noroc de nemulțumiții din jurul meu care vorbesc numai de griurile orașului, că eu am căutat culori atunci.

Albastru din București este o nouă serie foto pe care o voi posta aici și pe profilul de facebook. Probabil mai mult pe facebook. Caut să arăt tuturor câtă culoare este în jurul lor, dincolo de gri.

albastru din bucurestialbastru din bucuresti

albastru din bucurestialbastru din bucurestialbastru din bucuresti

Share Button

5 Comments

Raluca · July 6, 2013 at 1:06 pm

Te înțeleg perfect. Așa am început și eu anul, mi-am propus la final să am 365 de fotografii în albumul ăsta: https://www.facebook.com/ralucatanase212/media_set?set=a.10151342649194910.490477.715174909&type=3

Spor la fotografiat, îmi place începutul! 😀

    gabriela · July 6, 2013 at 1:44 pm

    mulțumesc pentru gândurile bune, Raluca!

    spor și ție în continuare >:D<

Cristian Florea · July 7, 2013 at 10:08 am

Mi se pare o idee tare bună să pozezi ce-i albastru în Bucureşti. Adică cine mai face asta? Nimeni!

Felicitări pentru idee! Şi spor la pozat!

    gabriela · July 10, 2013 at 9:40 pm

    Mulțumeeesc! >:D<

John · August 9, 2013 at 5:42 pm

Initial, am crezut ca scrie “albastru de Bucuresti”, facand aluzie la cel de Voronet. Totusi, mi se pare o idee buna. Chiar sunt curios, care este culoarea predominanta in orasul asta, in afara de gri, hahaha!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.