Se observă cu ochii liberi că prin internetul pe unde cutreier, scriu mult despre AKIKAI. Astăzi e o zi specială, pentru că se fac 3 ani de când m-am înscris. Nu-mi vine să cred că a trecut atât timp! Cu siguranță nu aș fi reușit fără ajutorul celorlalți. Asta m-a cucerit – toată lumea se ajuta, explica unul altuia.

Clubul Sportiv Akikai a fost înființat în anul 1987. De atunci și până acum mulți, mulți tecuceni au fost înscriși și au venit la antrenamente. Chiar după participarea la emisiunea de la PRO, s-au înscris destul de mulți (singurul beneficiu după participare), care au crezut că pot învăța să se arunce în cap într-o săptămână.

Îmi pare rău tare că acum mulți cred că știu despre ce e vorba și vorbesc aiurea despre club și despre membri. Din păcate nu toți au putut să se împrietenească prea bine cu cei mai vechi și probabil au rămas cu resentimente. Sau poate or fi invidioși pe cei care au muncit mai mult decât ei și au ajuns mai buni decât au fost ei.

Pentru că da, muncim mult, mult de tot și ne lovim cu armele de ne învinețim peste tot până învățăm să le controlăm. Dar ne și distrăm împreună, râdem și glumim unii cu (și de) alții. Iar în final rămânem prieteni, no matter what.

Nu spun că Akikai e cel mai tare club de arte marțiale din România (ci doar pe musical forms), dar aici este o atmosferă atât de caldă! Merită susținere maximă și apreciere sinceră. E un club sportiv care se susține financiar singur și care are rezultate de podium (și în România și în afară).

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.