Poate ai auzit până acum de Superscrieri sau poate că nu. Concursul a devenit un focal point pentru jurnalismul narativ, adunând ediție de ediție articole care te fac să plângi, să te enervezi, să râzi, să ai o emoție sau alta. Mulțumim, FFFF!

superscrieri-educatie

Anul acesta este a doua ediție de Burse Superscrieri/BRD care se concentrează pe sistemul educațional formal/preuniversitar din România. Știu că printre cititori se află și activiști în acest domeniu, oameni pasionați de schimbarea lumii prin Educație, oameni care ar avea ceva de spus. Pentru voi este această oportunitate:

Fundația Friends For Friends și BRD – Groupe Société Générale readuc o temă esențială pentru interesul public în atenţia jurnaliștilor și a autorilor români de non-ficţiune: educaţia formală/sistemul de învățământ preuniversitar de stat. Cea de-a doua editie a programului Bursele Superscrieri/BRD oferă 6 burse jurnalistice în valoare de câte 2.000 de euro acelor autori care vor să realizeze materiale jurnalistice pe această temă.

Poate câștiga o bursă Superscrieri/BRD orice autor din România – indiferent că este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprimă prin cuvânt sau prin imagine, publică pe platforme tradiționale ori exclusiv în mediul digital. Organizatorii încurajează proiectele complexe, realizate de echipe autor + fotoreporter/artist vizual.

Aici puteți vedea articolele de la ediția trecută, scrise de Casa Jurnalistului, Decât o Revistă, Dela0.ro, Dilema Veche, Republica.ro și Teleleu.eu

Cred că acest concurs este o bună oportunitate de atragere a atenției asupra unor probleme din sistemul de învățământ și mi-aș dori ca cineva dintre voi să fie pe lista finală a acestei ediții.

Deadlineul de înscriere este 5 mai, iar aici sunt mai multe detalii despre concurs. Mult succes!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.