Acasica…

Published by Gabriela on

No, raceala care m-a sechestrat de vineri a fugit in urma atacurilor cu: ceai de lamaie, ceai de tei, hrean, bai fierbinti, otet si spirt, paracetamol sinus si mai ales somn.

Acu’ stau acasa pentru a nu le da si dragilor mei colegi raceala. De parca nu ar fi deja 3/4 terminati. Deci stau acasa. Si mi-am pus in gand sa invat pentru teza la romana. Care e maine. Da’ mi-e uraaat, vai ce urat mi-e, numai cand ma gandesc la materie: ‘latinitate si dacism’ ‘formarea constiintei istorice’… eee daca nu sunt astea titluri care sa te indemne la somn invatat, atunci care-or fi?! Trezita de pe la 8 tot gasesc diverse ‘activitati’ care sa-mi ocupe inutil timpu’. Si apoi, vorba Modolenei, nu ne face pe noi o teza!

Aaa si acu’ ca mi-am amintit, voi posta un anunt foarte simpatic cand voi sti exact data exacta :D.

Am scris cat de mult imi plac sosetele? Nu.. pai imi plac mai ales alea cu degete si sa fie cat mai colorate, am cateva perechi foarte simpatice, unele cu inimioare pe fiecare deget si mai am o pereche foarte funny antiderapante (ca de bebelusi!!!) din lana cred rooossii cu o maimutica care mananca (normal) o banana. Astea, ultimele sunt de la sora’mea. Hehe, ce m-as fi facut eu fara ea? Nu stiu, probabil aveam mai putine toale.

Ce nu am mai scris: tin post! Postul Craciunului, ala care a inceput saptamana trecuta. Nu, nu am innebunit, nici nu sunt pe patul de moarte, vreau doar sa vad cat ma tine. Sa-mi testez limitele. Eee, cum a sunat ultima propozitie? Deci, da, nu am mancat deloc carne de vreo saptamana, asta e un record pour moi. Si fara ciocolataaaa…. si trecem mai departe.

Aaaa, in weekend acu’ a fost Judgement Day si Campionatul National de Musical Form cu si fara arme. Eu nu am fost, normal, da’ au fost colegii mei si au luat majoritatea premiilor si cupelor:>:>

Am o nedumerire. De ce am scris toate astea, apoi sa scriu linku’ la status pe mess si pe twitter. De ce ar interesa pe cineva nonsensurile mele?!

Si nu-mi mai vine alta tampenie pe care sa o debitez acum, cred ca ma apc sa fac ordine prin camera, tot pentru a nu ma apuca de invatat. Peeerfect!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.