Ana, tu ești? Vai ce bine-mi pare să te văd! Ce bine arăți! Mergi la birou? Aaa ți-ai schimbat jobul?  De 2 luni deja? Păi mă bucur pentru tine! Hai că vine metroul, poate mai vorbim și ne vedem și noi la o cafea! Te pup, pa pa! – Știu că ți-s cunoscute cuvintele astea, ți se întâmplă și ție periodic. Și dincolo de întâlnirile pe care încerci să le eviți, uneori se mai întâmplă chiar să vrei să te mai vezi cu un/o prieten/ă și trece timpul fără să se întâmple asta.

Pentru că sunt într-o perioadă în care lucrez la asta, m-am gândit să scriu aici câteva idei care or fi utile și altora. Lista e deschisă, as always 🙂

Organizează mese tematice

Poate că sună fancy să spui că pregătiți un prânz italian, dar bruschetele se fac chiar ușor. Sau cumperi pizza înghețată de la penny și o bagi la cuptor.

Re-descoperiți orașul

Asta îi fain mai ales dacă ai prieteni mutați recent în orașul tău, sigur ți-ar plăcea să fii un mini-ghid. Altă idee ar fi să încercați tururile ghidate, multe sunt gratuite

Rezolvați treburi casnice împreună

De când s-a mutat Andreea din apartament, apucăm să ne vedem tot mai rar. Însă pentru că n-a plecat prea departe, uneori ne întâlnim la Kaufland la cumpărături, mai schimbăm și două-trei impresii. Abia aștept să vină primăvara și să mergem la piața 16 februarie. Mai e cazul să amintesc și de malluri?

Închiriați o cabană împreună

Bănuiesc că vă amintiți din excursiile școlare cum prețurile sunt mai mici atunci când o cabană este închiriată cu totul. Iar un weekend la munte nu sună rău niciodată. (în afara perioadei când se topește zăpada acolo)

Faceți cursuri împreună

Fie că vă înscrieți la aceeași sala de fitness, fie faceți turul lecțiilor demonstrative de… orice de la krav maga la bachata.

 

Sună-i. Scrie-le pe Messenger sau WhatsApp. Trimite-le invite la events pe Facebook.

Ăsta e cam cel mai important pas, actually. Să-i suni și să le spui hai la bere vineri. Sau să le trimiți invite la ceva piesă de teatru. O dată ce comunicarea e deschisă, mai trebuie doar să stabiliți ziua și ora.

Have fun, friends!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.