Luna aceasta (sau în ultimele săptămâni) au fost câteva lucruri locale de care m-am bucurat și mă folosesc de acest blog să-ți spun și ție de ele.

Muzică: Implant pentru Refuz & Adrian Despot – Între-deschis

Știam 2 piese de la trupa asta când am mers la ei la concert, primul concert în București la care mergeam ca studentă. Uit des de ei, apoi mă întorc și fac OD cu muzica lor. Iar piesa asta sigur îmi va sta în căști o perioadă. În plus, clipul e super fain făcut. A, și cântă și Despot cu ei. Mai e nevoie să zic că-i musai de ascultat?

Cosmetice: Leac de-un Veac

Am descoperit crema Leac de-un Veac (bună la toate, se pare) recent într-o listă cu produse cosmetice românești, mi-a plăcut descrierea, mi-a plăcut site-ul lor informativ și ușurința cu care puteam comanda, așa că am comandat și a doua zi a venit produsul. Ambalajul e simpatic, apoi mirosul de rășină de conifere te lovește, și în final crema se aplică ușor și are un efect imediat asupra pielii. Da, este abia primită și trebuie să văd rezultatele pe termen lung, revin cu edit aici în câteva săptămâni.

Restaurant: Bite

Am ajuns la Bite grație Dianei cu o curiozitate firească de a vedea unul dintre cele mai populare locuri shareuite pe interneți. Locul te dezarmează de la intrare, când ești luat în primire de recepție, pentru că oamenii sunt binedispuși și zâmbitori. Designul arată demențial – palmieri & flamingo, serviciul este prietenos, mâncare este bună. Recunosc că m-a surprins dimensiunea quesadillei comparată cu a burgerului, însă meniul o menționează. Mai recomand interesențenie cremei de zahăr ars cu susan, sunt încă sceptică cu privire la acel gust și aștept alte păreri.

Magazin: Kilomag

Kilomag este cel mai cool magazin second-hand pe care l-am vizitat. Uită-te numai la tagline lor: ”Preloved clothes & stuff”. Magazinele lor sunt pe Șoseaua Nicolae Titulescu (lângă Podul Basarab), Lipscani, și în Dristor, pe Camil Ressu 20. Produsele variază de la ”branduri”, la magazine de larg consum gen Asos și lucruri no-name. Magazinul nu miroase a mucegai, hainele arată bine, prețurile sunt ok, iar profilul lor de Instagram arată combo-uri cool de încercat.

IG post

Măi, Cristina Bazavan e genul de profesionat în domeniul comunicării cu care ți-e rușine să dai ochii după ce o bușești cu ceva. Are acel ceva de profesoară dură la care înveți cu drag, știi. Ei, și ca la orice profesoară, te simți cool când vezi ce postează în social media, și când empatizezi autentic cu principiile ei.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.