Cred că nu spun asta destul de des, dar cele mai multe lucruri pe care le fac sunt din comoditate. Iar călătoriile (până la Tecuci sau până la Barcelona) nu trebuie să-mi aduc niciun stress adițional, mai ales în ceea ce privește bagajele.

Când zbor, aleg mereu bagaj de mână pentru că vreau să-l știu în siguranță lângă mine, pentru că nu vreau să pierd timpul la banda de bagaje când aterizez și pentru că nu vreau să dau bani în plus la biletul de avion.

Ok și cum îl fac astfel încât să îmi încapă toate lucrurile pentru o săptămâna? Încep prin a nu-mi lua lucrurile inutile menționate în clipul de mai jos. Funny thing: după ce au văzut vlogul, mai mulți prieteni mi-au zis “așa sunt și eu minimalist, că nu am luat niciodată alea cu mine”. Ei bine, minimalismul nu se referă la a trăi toată viață cu 5 tricouri și o pereche de papuci (deși poate fi și asta o alegere), ci de a avea minimul de lucruri care-ți asigură ție un confort fizic și mental.

Și da, cunosc și persoane care pleacă cu lucrurile alea în bagaje 🙂

Te invit să urmărești clipul despre cele 10 lucruri care mi se păr mie inutile într-un bagaj-iar dacă acesta e un subiect pe care vreți să-l mai discutăm, let me know!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.