Când eram puștoaică îmi doream să muncesc doar ca să-mi permit să plătesc pe cineva să-mi facă de mâncare. Mi-a trecut după ce am testat metoda simplă de a mânca în oraș/comanda acasă. Gătesc periodic, suficient cât să nu mor de foame. Altfel, încă nu-mi place ideea de a sta o oră în bucătărie pentru o mâncare care dispare în 10 minute.

Anyway, acum că știi mai multe despre mine și pasiunea mea pentru gătit, zic să împărtășesc și sursele mele de informare:

 • Broșurile Mega Image

  Sunt fană absolută a lanțului de magazine, îmi place cum educă obiceiurile de consum ale clienților (doriți punguță? sau faptul că casierii îți pun produsele în pungă). Dincolo de asta, îmi plac mult broșurile lor tematice pentru că învăț lucruri despre alimente și au rețete destul de ușoare, ale căror ingrediente le găsesc cu siguranță în magazin.

 • Bloguri: Mazilique, Chicineta sau Exarhu

  Poate că sunt old-school, dar atunci când gătesc trebuie să fiu sigură că ce iese e comestibil, așa că mi-e mai ușor să urmăresc o rețetă în scris decât video. Îi citesc pe cei 3 cu rigurozitate și salvez rețete care mi se par suficient de simple încât să le pot face și eu.

 • Cartea Poftă bună! cu Gina Bradea

  Ziceam mai devreme, mi-e mai ușor să urmăresc rețete în scris, iar Gina are acel gen de rețete pe care le face și mama acasă, cu care sunt obișnuită și care sigur îmi plac (mi s-a întâmplat să pregătesc feluri care altora li se păreau delicioase, iar eu nu le suport. nu-ți imaginezi frustrarea :)) ) Deci, merg la sigur și mă simt puțin retro cu cartea de bucate a Ginei.

Atât. Rețetele video de pe Tasty sau Buzzfeed cu unicorn cake sau bombă calorică de brânză + bacon + cașcaval + bacon sunt acolo doar pentru vizualizări și salivat în noapte.

Tu cu cine faci cooking? 😀

Share Button

3 Comments

Alina Anghel · January 8, 2017 at 10:24 pm

Si mie imi plac mai mult retetele scrise, dar sa stii ca am facut cateva si de pe Tasty si au iesit chiar ok 😀 mai ales o prajitura cu banane si frisca (in conditiile in care nu imi place frisca)

  Gabriela · January 12, 2017 at 10:02 am

  Ma bucur ca ti-au iesit si spor la alte retete ^_^

topografie si cadastru · January 14, 2017 at 11:37 am

Mersi frumos pentru retete:D

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.