Subscription box este cea mai bună idee de consumerism adaptată oamenilor comozi. Funcționează precum abonamentul la ziar – plătești o dată și primești periodic bunătățile.

Cred că cel mai cunoscut proiect de gen de pe la noi este Native Box: mixuri cu fructe uscate, semințe, nuci, și alte bunătăți sănătoase îți sunt livrate periodic, ca să scapi de sugar rush-ul de la 4. Au diverse abonamente, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Detalii aici. Îi recomand și personal, au niște pachete delicioase!

Zilele astea am descoperit la Ariel pachetul de ilustrații al Mirunei: conține desene, stickere, un prin înrămat și ceva surpriză. Este preț fix de 29.99$ și ajunge lunar la tine acasă. Detalii aici.

Am auzit și că >Wineful s-ar putea să treacă pe pachete periodice, deocamdată îți vin o singură dată pe comandă.


Mă gândeam să fac un pachet din ăsta lunar pentru posesorii de animale, că știu cum e să merg periodic la petshop la cumpărături. Iar eu am 2 broaște țestoase, cred că cei care cumpără mâncare de câini cu sacii se vor simți și mai bine. Mă mai gândesc.


Până atunci, uite aici inspirație cu alte pachete lunare de prin lume și zi-mi și mie dacă mai știi de alte subscription boxes de la noi. Also, tu ce ai vrea să primești lunar?

Photo by Kristina Balić on Unsplash, edited in Canva

Share Button

8 Comments

Eliza · June 27, 2017 at 9:32 am

Eu as vrea sa primesc lunar deodorant, crema de corp, sampon si balsam. Mi-ar placea sa primesc in fiecare sezon cate unul doua balsamuri de buze si cate un elastic bun de par.

  Gabriela · June 27, 2017 at 12:53 pm

  Oh, elasticele bune de par sunt un mit 😀 buna lista asta, merci!

Georgiana · June 28, 2017 at 12:31 pm

Buna! Native Box ofera optiunea de pachete lunare cu snackuri sanatoase: http://nativebox.ro/abonamente/

  Gabriela · June 28, 2017 at 10:44 pm

  Buna, Georgiana! Merci de recomandare, te invit si sa mai citesti o data articolul 🙂

   Georgiana · June 29, 2017 at 9:23 am

   Ah, imi cer scuze, cumva am ratat fix exemplul pe care il stiam deja. My bad 🙂

Elena · October 4, 2017 at 1:13 pm

Hei, Gabriela!

Mulțumesc mult pentru menționarea Wineful în lista ta. Într-adevăr, de luna viitoare introducem sistemul de abonare la vin. Te țin la curent cum se lansează noul site, că vreau neapărat feedback-ul tău.

Privind ideea ta cu Pet Box, crede-mă că aș fi prima care s-ar abona la ea! Niociodată nu apuc să prind Pet Shop-ul deschis și trebuie să alerg prin supermarket-uri (which I hate) după produse. So, I think it’s a gooood idea! <3

Alexandra Dimitriu · August 26, 2018 at 8:34 pm

Luna asta s-a lansat pe zona de copii si o cutie educationala de la Bibo Box. Un subscription box educational. Ar fi primul subscription box educational din Romania. Livrarile se vor face in fiecare luna si continutul va fi compus din 10 activitati de lipit, colorat, stampilat etc + carti, jucarii si altele. Abonarea va fi disponibila pe https://bibo-box.ro/ incepand cu 10 septembrie

  Gabriela · August 27, 2018 at 9:38 am

  Foarte tare ideea, multumesc ca ai lasat detalii aici!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.