Era o femeie elegantă în fața mea care s-a uitat relaxată în flipul ei, apoi l-a închis grațios și l-a băgat în buzunar. Aceea a fost o reclamă în timp real, nepregătită în vreun fel. Dar dacă înainte eram curioasă de telefonul Flip de la Samsung, atunci am fost cucerită de el, de ideea că pot băga ușor un telefon în buzunar.

Trecuse mai mult de un an de la momentul respectiv. S-a lansat Samsung Galaxy Flip4 și vedeam peste tot reclamele, samsung a avut o ofertă ok pe siteul lor. Așa că din august am avut un telefon cu clăpiță.

I-am cumpărat instant și husă tot de la samsung. Îmi place de nu mai pot cum arată telefonul el așa. E ca o bijuterie.

Cum se mișcă Flip4 după jumătate de an

Minunat.

Nu simt nicio schimbare în cum se mișcă telefonul, atât intern în ce privește sistemul de operare, cât și extern, la cum se închide deschide.

Nu am fost extrem de grijulie cu el, în ideea în care l-am îndoit și lăsat pe diverse suprafețe ca să fac poze. Așa ca a stat și nisip, iarbă, piatră, tot ce se putea. La un moment dat m-am speriat că a prins nisip, dar a fost în regulă, s-a închis/deschis normal.

Ecranul

Ecranul exterior este destul de util că arată ceasul, notificările, astfel încât mă ajută să nu mai deschid telefonul și instant instagramul de fiecare dată când mă întind după el. Nu are nicio zgârietură sau vreun fel de problemă, deși este cea mai expusă parte.

Ecranul normal al telefonului a venit cu o folie de la bun început. În instrucțiuni erau incluși pașii de protecție, cum să nu îl înțepi, toate astea. A avut niște zgârieturi subtile de la nisip și am schimbat folia pe garanție luna trecută. Acum sper să fiu mai atentă 🙂

Iar la partea din mijloc a ecranului nu se vede nimic. Nicio crăpătură, linie, urmă care să dea de înțeles că e frecat la mijloc.

Dar nu simți linia de la mijloc?

Nu, că nu prea am ce face cu degetele pe la mijlocul ecranului. Fie am tastatura în partea de jos, fie umblu la meniuri și chestii în partea de sus. Fix pe mijlocul ecranului ajung foarte rar, iar când ajung nu simt vreo diferență în modul cum reacționează telefonul.

Vizual, iar nu prea de încurcă pentru că unghiul la care țin telefonul să mă uit pe el e perpendicular pe telefon, așa că nu o bag de seamă.

Chiar nu e nicio problemă?

Ar fi o problemă – faptul că nu am niciodată suficient loc pe telefon.

Iar una care nu ține chiar de telefon ar fi husa, care e chiar de la Samsung. Cum se vede și în poze mai jos, mi se pare că s-a deteriorat cam prea repede.

Merită un telefon cu clăpiță?

Da, tehnologia este suficient de avansată încât să facă un telefon performant. Se mișcă minunat, ai un ecran mare, și totuși încape în buzunar. Așa că îl recomand cu mare drag.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.